Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. novembra 2023, 8:19
Čas čítania 0:59
Karolína Uličná

VIDEO: Margot Robbie spôsobila ošiaľ v reštaurácii. Všetkým 126 hosťom kúpila kokteil so svojím ginom

VIDEO: Margot Robbie spôsobila ošiaľ v reštaurácii. Všetkým 126 hosťom kúpila kokteil so svojím ginom
Zdroj: Instagram/@manofmany
OSOBNOSTI ALKOHOL AUSTRÁLIA BARBIE MARGOT ROBBIE POSITIVE VIBES ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

„Come on, Barbie, let’s go party!“

Austrálska herečka Margot Robbie prekvapila hostí v austrálskej reštaurácii Mimi’s priamo v Sydney po tom, čo všetkých pozvala na drink. Jedna z najväčších hviezd Hollywoodu vošla do fine dining reštaurácie spoločne so svojím manželom Tomom Ackerleym a presne 126 hosťom kúpila kokteil obsahujúci jej Papa Salt gin, informuje The Sunday Telegraph.

Margot s manželom svoju identitu vôbec neskrývali, práve naopak, pri príchode nahlas zakričala, že všetci zákazníci dostanú drink na jej účet zadarmo. „Bola extrémne priateľská. Vďaka nej sme sa všetci cítili, že sme súčasťou jej obeda,“ skonštatoval jeden z prítomných zákazníkov reštaurácie, pričom dodal, že niektorí doslova plakali od šťastia a fotili sa s ňou.

Hviezda filmu Barbie bola podľa slov ľudí veľmi ochotná a trpezlivá. Z reštaurácie sa pritom ponáhľala na letisko, aby stihla let do Aucklandu, no aj napriek tomu sa s fanúšikmi bez problémov fotila. Na záberoch vidno, ako si s fanúšikmi štrngá a všetci pri tom výskajú od radosti a natáčajú si ju na telefóny.

Odporúčané
Tequila od Kendall Jenner či Separov rum: Alkohol je u celebrít nový trend. Čo si o jeho propagovaní myslí odborníčka? Tequila od Kendall Jenner či Separov rum: Alkohol je u celebrít nový trend. Čo si o jeho propagovaní myslí odborníčka? 25. augusta 2023, 9:30

Značku ginu Papa Salt vlastní 33-ročná herečka spolu so svojimi kamarátmi. Tvorcovia tohto ginu povedali, že vytvoriť receptúru trvalo až päť rokov, počas ktorých ochutnali takmer 60 rôznych variácií ginu, kým do detailu nevyladili dokonalý pomer ingrediencií.

Vyrába sa na východe Austrálie v Byron Bay, odkiaľ pochádzajú aj lokálne bylinky používané v recepte. Margot pre Dan’s Daily povedala: „Austrálčania mali vždy úžasnú gastroscénu a myslím si, že to súvisí s tým, že sme náročnejší spotrebitelia.“ 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Man of Many (@manofmany)

Domov
Zdieľať
Diskusia