Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. júla 2023, 14:18
Čas čítania 1:22
Daniel Mikolášik

FOTO: Mark Zuckerberg zverejnil fotku vyrysovaného tela vedľa UFC šampiónov. Súboj miliardárov s Elonom Muskom berie vážne

FOTO: Mark Zuckerberg zverejnil fotku vyrysovaného tela vedľa UFC šampiónov. Súboj miliardárov s Elonom Muskom berie vážne
Zdroj: Instagram/@zuck
OSOBNOSTI ELON MUSK MARK ZUCKERBERG MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podľa šéfa UFC pôjde o najväčšiu bitku v histórii.

Súboj miliardárov v klietke je stále reálnejší. Po tom, čo šéf Twittera Elon Musk vyzval spoluzakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga na MMA zápas, to vyzerá, že obaja technologickí magnáti usilovne trénujú na avizovaný zápas.

CEO spoločnosti Meta reagoval na nedávnu Muskovu fotku z tréningu s legendou MMA Georgesom St-Pierrom tým, že si privolal vlastné posily. Spoločne s UFC šampiónmi Israelom Adesanyom a Alexom Volkanvským zverejnili fotku z tréningu, na ktorej sú všetci traja hore bez. Mnohí používatelia na sociálnej sieti zostali šokovaní z toho, aké má Zuckerberg vyrysované telo.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Israel Adesanya (@stylebender)

„Je mi cťou s vami trénovať, chlapi,“ napísal pod fotku šéf Facebooku. Avizovaný zápas tak naberá čoraz reálnejšie kontúry. Celý spor medzi miliardármi vyvrcholil ešte v júni, keď Musk na svojom Twitteri navrhol zápas v klietke. Zuckerberg na to zas reagoval na Instagrame, kde napísal stručne: „Pošli mi polohu.“ 

Zápas síce oficiálne stále nebol potvrdený, no prezident najväčšej organizácie zameranej na zmiešané bojové umenia na svete Ultimate Fighting Championship (UFC) Dana White medzičasom prezradil, že Mark Zuckerberg a Elon Musk spoločný MMA zápas myslia smrteľne vážne. 

Odporúčané
Musk aj Zuckerberg ten zápas myslia smrteľne vážne, vraví prezident UFC. S oboma už volal a chcú ísť do toho Musk aj Zuckerberg ten zápas myslia smrteľne vážne, vraví prezident UFC. S oboma už volal a chcú ísť do toho 23. júna 2023, 10:13

S oboma vraj volal a chcú ísť do toho. „Bola by to najväčšia bitka v histórii,“ neskrýval nadšenie. Podľa neho vôbec neprekáža, že nie sú profesionálni zápasníci, tento súboj by jednoducho chcel vidieť úplne každý, čo by, samozrejme, značilo aj astronomický zárobok.

Hoci nie sú profíci, obaja sa amatérsky venujú bojovým športom. Zuckerberg sa netají vášňou pre bojové umenie džiu-džicu. V máji tohto roka sa dokonca zúčastnil na svojom prvom turnaji, odkiaľ si odniesol hneď dva cenné kovy – zlatú a striebornú medailu. Nejaký čas už trénuje aj MMA a vyslúžil si dokonca pochvalu od troch šampiónov UFC Conora McGregora, Aljamaina Sterlinga a Alexandra Volkanovského.

Musk zas v podcaste Joea Rogena povedal, že pred tým, než sa z neho stal jeden z najúspešnejších podnikateľov v histórii, trénoval taekwondo, karate, džudo a krátko aj brazílske džiu-džicu. Nateraz nám teda ostáva len čakať na ďalšie informácie a oficiálne potvrdenie zápasu, no všetko nasvedčuje tomu, že sa v prípade miliardárskeho súboja máme na čo tešiť.

zuckerberg, musk
Zdroj: TASR/AP, Getty Images/Pascal Le Segretain
Domov
Zdieľať
Diskusia