Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. júna 2023, 11:56
Čas čítania 0:24
Adriana Královičová

FOTO: Vaňa v štýle Nike Air Max či Air Jordan. Umelec ich vytvoril pomocou AI

KULTÚRA DIZAJN UMELÁ INTELIGENCIA UMENIE
Uložiť Uložené

Ozvláštnil by si svoju kúpeľňu týmto originálnym kúskom?

V minulých článkoch sme ti ukázali, ako umelá inteligencia navrhla albumy slovenských raperov či ako vložila slovenských hercov do Pána prsteňov. Dnes sme si zobrali na „mušku“ dizajny, ktoré potešia všetkých milovníkov tenisiek.

Umelec, ktorý sa na Instagrame nazýva Nerdy Alan, vytvoril spoločne s AI netradičný kus kúpeľňového nábytku. Výsledkom sú vane, ktoré sú inšpirované najikonickejšími teniskami či športovým oblečením. „Odkiaľ si ju môžem objednať?“ pýta sa nadšený fanúšik. Vieš si aj ty predstaviť, že si vychutnávaš kúpeľ vo vani v štýle Nike Air Max 95, Adidas Superstar, Air Jordan 11 či ďalších? V galérii si pozri, ako by taký dizajn vyzeral. 

AI,umelá inteligencia, tenisky, dizajnAI,umelá inteligencia, tenisky, dizajnAI,umelá inteligencia, tenisky, dizajnAI,umelá inteligencia, tenisky, dizajn
Zobraziť galériu
(8)
Anketa:
Ak by si si naozaj mohol kúpiť takúto vaňu, neváhal by si?
Jasne, je to cool!
Nie, páči sa mi to len na obrázku.
Jasne, je to cool!
71 %
Nie, páči sa mi to len na obrázku.
29 %
Domov
Zdieľať
Diskusia