Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. júna 2023, 18:39
Čas čítania 0:59
Richard Balog

Travis Scott a John McEnroe v reklame pre Nike vo veľkom štýle predstavujú ikonický model tenisiek v novom vyhotovení

Travis Scott a John McEnroe v reklame pre Nike vo veľkom štýle predstavujú ikonický model tenisiek v novom vyhotovení
Zdroj: Nike
MÓDA NIKE TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Retro silueta prichádza v sivo-čiernej farebnej schéme, pričom celá kampaň sa nesie v duchu hesla „Rebel like the OG“.

Travis Scott plánuje v roku 2023 návrat na vrchol na všetkých frontoch, keď po oznámení vydania očakávaného albumu Utopia pokračuje aj v spolupráci so spoločnosťou Nike. 

Po poslednej úprave modelu tenisiek Air Jordan 1 Low OG SP vo farebnom vyhotovení Olive tentoraz raper ukazuje retro siluetu Nike Mac Attack z roku 1984 v novom šate, pričom po jeho boku hviezdi legendárny americký tenista John McEnroe. V reklamnom spote obaja predvádzajú svoje zručnosti s tenisovou raketou a celá kampaň sa nesie v duchu hesla „Rebel like the OG“, čím marketingový tím poukázal na odvážne tvary tenisiek.

Odporúčané
V minulosti raper bez štipky vkusu, dnes módna ikona. Pozri si najlepšie outfity Bad Bunnyho   V minulosti raper bez štipky vkusu, dnes módna ikona. Pozri si najlepšie outfity Bad Bunnyho 8. júna 2023, 11:00

McEnroe nie je súčasťou reklamy náhodou, keďže ide o tenisky, v ktorých hrával na okruhu ATP v časoch svojej najväčšej slávy. O návrate legendárneho modelu na pulty obchodov sme boli presvedčení po tom, ako Scott prišiel na Miami Grand Prix v OG páre s obráteným logom, ktorý možno bude ďalším vydaním alebo chuťovkou pre priateľov a rodinu rapera z Houstonu.

Táto svieža novinka je zahalená do koženého zvrška v sivo-čiernej farebnej schéme, pričom stojí na odolnej gumovej podrážke. Tenisky Nike Mac Attack budú v predaji v obchodoch Nike a u partnerov spoločnosti už 23. júna. Cena zatiaľ nie je známa. 

Nike Mac Attack, Travis Scott, John McEnroeNike Mac Attack, Travis Scott, John McEnroe
Zobraziť galériu
(2)

PS: Ak máš pozorný zrak, určite ti neušiel ani hnedý kožený kufrík s vyrazeným nápisom Utopia, ktorý je predzvesťou toho, že očakávaný album uzrie svetlo sveta v blízkom období.

Domov
Zdieľať
Diskusia