Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2023, 11:00
Čas čítania 4:52
Richard Balog

V minulosti raper bez štipky vkusu, dnes módna ikona. Pozri si najlepšie outfity Bad Bunnyho

V minulosti raper bez štipky vkusu, dnes módna ikona. Pozri si najlepšie outfity Bad Bunnyho
Zdroj: Gotham/GC Images
MÓDA MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Portorický umelec je ikonou v hudobnom aj módnom svete.

Z neznámeho rapera na Soundcloude až po jedného z najväčších interpretov na svete s miliardovými hitmi, množstvom rekordov na konte a módnym vkusom, ktorý je inšpiráciou pre celú generáciu Z – takto by sme v stručnosti charakterizovali Bad Bunnyho. 

Portorický raper zaznamenal prelom vo svojej kariére v roku 2018 po tom, ako sa objavil v hite I Like It od Cardi B, a neskôr vďaka popularite vlastného hitu Mia, na ktorom spolupracoval Drake. Bad Bunny posunul hudbu v španielčine k väčšiemu uznaniu a popularite v celom svete a odmenou sú (zatiaľ) tri ceny Grammy.

Na pódiu aj mimo neho vidíme Bad Bunnyho umeleckú prítomnosť, pričom jeho jedinečný a eklektický štýl, s ktorým mu pomáha stylista Storm Pablo, z neho robí módnu ikonu.

Odporúčané
8 outfitov, ktoré dokazujú, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je majstrom elegantného luxusu aj ležérneho mestského štýlu 8 outfitov, ktoré dokazujú, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je majstrom elegantného luxusu aj ležérneho mestského štýlu 23. apríla 2023, 14:00

Pred pár rokmi bol Bad Bunny raper bez štipky vkusu

Portorický interpret na Latin Grammy v roku 2019.
Portorický interpret na Latin Grammy v roku 2019. Zdroj: Gabe Ginsberg/Getty Images for LARAS

Približne takto chodil Bad Bunny oblečený na koncerty aj galavečery ešte v roku 2019. V tomto prípade išlo o odovzdávanie hudobných cien Latin Grammy a Bunny sa pred fotografov postavil v nevkusnom outfite, keď skombinoval košeľu s krátkymi rukávmi a grafickými motívmi prírody v nadrozmernom strihu so štvorčekovanými šortkami, pod ktorými mal chrániče na kolená. Čerešničkou na hroznom vzhľade bol nákrčník na zips značky JW Anderson. V poriadku boli minimalistické biele tenisky s logom Givenchy.

Jeden z najhorších outfitov Bad Bunnyho sme videli na Met Gala

Bad Bunny na Met Gala 2022.
Bad Bunny na Met Gala 2022. Zdroj: Getty Images/Taylor Hill

Bad Bunny dnes síce patrí medzi najštýlovejších mužov v šoubiznise, ale ešte občas urobí krok vedľa. Možno najlepším príkladom je tento outfit z Met Gala 2022, keď sa portorický interpret postavil pred fotografov v outfite vyrobenom na mieru od návrhára Riccarda Tisciho.

Najväčšia hudobná latino hviezda v posledných rokoch si svoju premiéru na prestížnom módnom galavečere s odstupom času asi predstavovala trochu inak. Bunny totiž vyzeral ako inšpektor Gadget, keď mal oblečenú svetlohnedú vlnenú kombinézu s volánovými rukávmi a odopínateľnou sukňou spolu s derby topánkami, ktoré zdobili brogue detaily. Jeden z najhorších modelov z dielní módneho domu Burberry, ktorý sme videli na červenom koberci.

Vďaka týmto outfitom si Bad Bunny zaslúžil titul módnej ikony

Bad Bunny na 65. ročníku odovzdávaní hudobných cien Grammy v Los Angeles.
Bad Bunny na 65. ročníku odovzdávaní hudobných cien Grammy v Los Angeles. Zdroj: Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy

Výber začíname sviežim outfitom zo 65. ročníka odovzdávania hudobných cien Grammy v Los Angeles, keď Bad Bunny dorazil v klasickom čiernom obleku s bielou košeľou a bejzbalovou šiltovkou na hlave. 

Na pomery portorického interpreta išlo o veľmi nenápadný a normálny outfit, v ktorom vyzeral skvelo. Klasický oblek v mierne nadrozmernom strihu, manžety na všetkých správnych miestach a kvalitná košeľa. Presne toľko potreboval Bunny na to, aby sme sa presvedčili o tom, že menej je viac. Samozrejme, šmrnc celému vzhľadu dodáva spomínaná šiltovka, ale aj séria diamantových šperkov vrátane výrazných náušníc.

Bad Bunny na 63. ročníku odovzdávaní hudobných cien Grammy.
Bad Bunny na 63. ročníku odovzdávaní hudobných cien Grammy. Zdroj: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

Zaujímavý outfit predviedol Bad Bunny už na odovzdávaní hudobných cien Grammy v roku 2021, keď stavil na čiernu farbu. Celá silueta je z dielní módneho domu Burberry, ktorému v danom období šéfoval z pozície kreatívneho riaditeľa Riccardo Tisci. Hravý rukopis návrhára vidíme najmä na čiapke s ušami a na kožených detailoch, ktoré zdobia košeľu.

Čerešničkou na celom vzhľade portorického rapera boli doplnky v podobe slnečných okuliarov s polopriehľadnými oranžovými sklami od značky Bonnie Clyde a slnečnica od matky prírody. 

Portorický interpret Bad Bunny počas podujatia CinemaCon 2022 v Las Vegas.
Portorický interpret Bad Bunny počas podujatia CinemaCon 2022 v Las Vegas. Zdroj: Frazer Harrison/Getty Images for CinemaCon

Bad Bunny patrí medzi hlavné reklamné tváre spoločnosti Adidas a v rámci partnerstva predstavil viacero vlastných úprav ikonických siluet tenisiek. Počas galavečera CinemaCon 2022 vystúpil na pódiu v nádhernom modeli Adidas Originals Response CL, ktorý bol zahalený do čiernej farebnej schémy s netradičnými fialovými odleskmi prúžkov.

Bunny týmto návrhom odkázal na obuv vhodnú pre školské uniformy, čomu čiastočne zodpovedal celý outfit. Koženú vrchnú košeľu doplnil o základné biele tielko a sofistikované nohavice v slim fit strihu. Takúto kombináciu by sme si obliekli do školy aj práce.

Bad Bunny na Met Gala 2023.
Bad Bunny na Met Gala 2023. Zdroj: Mike Coppola/Getty Images

Met Gala patrí medzi najsledovanejšie módne udalosti, a zatiaľ čo v roku 2022 predviedol hviezdny interpret bizarný outfit v štýle retro inšpektora, tentoraz sa na červenom koberci ukázal v dokonalom haute couture modeli s odhaleným chrbtom z dielní Jacquemus.

Bad Bunny spoločne so stylistom vzdali poctu zosnulému návrhárovi a módnej legende Karlovi Lagerfeldovi originálnym spôsobom, keď v newyorskom Metropolitnom múzeu patril medzi najobletovanejšie osobnosti na červenom koberci.

Všetkých prítomných fotografov zaujal komplet v bielej farbe s dvojradovým tvídovým sakom so spomínaným otvoreným chrbtom a kaméliami na rukávoch, tvídové nohavice v rovnom strihu a osem metrov dlhou vlečkou z taftu, ktorý zdobili opäť kamélie. Strih na mieru dokonale evokoval Karla Lagerfelda.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia