Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
V minulosti raper bez štipky vkusu, dnes módna ikona. Pozri si najlepšie outfity Bad Bunnyho
Bad Bunny počas živého vystúpenia na Latin Grammy v roku 2021.
Bad Bunny počas živého vystúpenia na Latin Grammy v roku 2021. Zdroj: Ethan Miller/Getty Images

Slovami chvály nebudeme šetriť ani v prípade tohto outfitu s príjemným nádychom sedemdesiatych rokov minulého storočia, v ktorom Bad Bunny vystúpil na odovzdávaní hudobných cien Latin Grammy 2021. 

Najväčšia latino hviezda v posledných rokoch sa na pódiu predviedla v ružovom obleku vyrobenom na mieru s mierne zvonovými nohavicami, bielom tielku a čižmách so zlatými podpätkami. Výsledok bol elegantný a zároveň uvoľnený, čo Bunnymu náramne pristalo. 

Latino hviezda počas vystúpenia na koncertnom turné v Orlande.
Latino hviezda počas vystúpenia na koncertnom turné v Orlande. Zdroj: Gerardo Mora/Getty Images

Bad Bunny nepredvádza skvelé outfity len na červených kobercoch, ale aj počas vlastných koncertov, ako napríklad na turné World's Hottest Tour v Orlande, keď na pódium vybehol v letnom outfite ako vystrihnutom z módneho magazínu.

Polokošeľu s dlhými rukávmi s tie-dye motívom v zeleno-bielej farebnej schéme doplnil o šortky s rovnakým motívom a biele bežecké tenisky od značky Adidas Originals. Celý outfit navyše podčiarkol oválnymi slnečnými okuliarmi so zvieracím vzorom.

Bad Bunny na prechádzke v New Yorku.
Bad Bunny na prechádzke v New Yorku. Zdroj: Gotham/GC Images

Bad Bunny prešiel obrovský kus cesty, kým našiel vlastný štýl, a musíme uznať, že outfity, ktoré predvádza v posledných mesiacoch, sú zaujímavé a hodné inšpirácie. Kredit za to posielame stylistovi aj partnerke Kendall Jenner, ktorí ukázali portorickému raperovi správny smer.

Dôkazom je aj tento outfit z ulíc New Yorku, keď 29-ročný interpret stavil na westernovú tému v modernom šate a výsledný look nás veľmi baví. Semišová bunda, základné biele tričko, opasok s výraznou prackou, nohavice s pukmi vo voľnom strihu a luxusné semišové čižmy na drevených podpätkoch od Saint Laurent. Sladkou čerešničkou na torte sú reťaze s diamantmi okolo krku.

Bad Bunny na koncerte v Mexiku.
Bad Bunny na koncerte v Mexiku. Zdroj: Medios y Media/Getty Images

Svoju lásku k eklektickému štýlu potvrdil Bad Bunny počas koncertu v Mexico City, keď na pódium vyšiel v multifarebnom kabáte s vyšívanými motívmi kvetín s lesklou povrchovou úpravou, ktorý bol neprehliadnuteľný aj z posledného radu. 

Okrem toho nás baví kombinácia svetlozelených nohavíc s bielym vrchným dielom a retro siluetou tenisiek Adidas Originals Forum v minimalistickej farebnej schéme, ktoré nájdeš napríklad v ponuke online obchodu Footshop

Bad Bunny
Zdroj: Steve Jennings/Getty Images

Bad Bunny je dokonalá reklama na tenisky s logom Adidas Originals, o čom nás presvedčil počas minuloročného koncertu v Oaklande. Bežeckú siluetu s textilným telom a podrážkou s technológiou Ultraboost doplnil o širokú pracovnú kombinézu v zelenej farbe a výsledný outfit je taký bláznivý, až nás baví zo všetkých stránok.  

Bad Bunny
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images

Sériu koncertných outfitov uzatvárame týmto extravagantným tie-dye vzhľadom, ktorý Bad Bunny predviedol svojim fanúšikom na známom SoFi Stadium v Kalifornii. Tepláková súprava vo farbách basketbalového tímu Los Angeles Lakers vyzerá prekvapivo dobre a jediné, čo by sme vymenili, sú oválne slnečné okuliare so zbytočne hrubým rámom.

P. S.: Všimni si originálny červený kryt na mikrofón.

Bad Bunny s partnerkou Kendall Jenner na zápase Los Angeles Lakers.
Bad Bunny s partnerkou Kendall Jenner na zápase Los Angeles Lakers. Zdroj: Kevork Djansezian/Getty Images

To najlepšie sme si nechali na záver, a to nielen vďaka prítomnosti atraktívnej Kendall Jenner. Hviezdny interpret si s partnerkou vyrazili na zápas svojho obľúbeného basketbalového tímu Los Angeles Lakers v takýchto fresh outfitoch, ktorým dominovala obuv so zvieracím motívom.

Zatiaľ čo Bad Bunny výrazné čižmy s imitáciou pytónej kože doplnil o čierne nohavice, koženú bundu a šiltovku, Kendall Jenner ukázala svoje prednosti v krátkych modeloch. Vďačí portorický raper za svoj súčasný štýl obliekania aj radám zo strany hviezdnej modelky?

Obleč sa ako Bad Bunny

Chceš sa obliecť ako hudobná a módna ikona? Žiadny problém, vybrali sme niekoľko produktov z dielní značiek a módnych domov, ktoré má Bad Bunny v láske, aj cenovo dostupné alternatívy, vďaka čomu ušetríš stovky eur.

Kvalitné čierne sako v boxy strihu nájdeš v ponuke značky Acne Studios. Cena je 650 eur.Bielu košeľu so zaujímavým zlatým detailom ponúka značka Tom Ford. Cena je 450 eur.Kožená vrchná košeľa z dielní módneho domu Balenciaga stojí viac ako 3 000 eur. Vyzerá skvelo.Polokošeľa s dlhými rukávmi a zeleno-žltými prúžkami od značky Arket. Cena je 90 eur.
Zobraziť galériu
(10)
Anketa:
Čo hovoríš na smer, akým sa uberá štýl Bad Bunnyho? 
Super, oveľa lepšie ako raperské outfity bez štipky vkusu.
Nič moc. 
Super, oveľa lepšie ako raperské outfity bez štipky vkusu.
39 %
Nič moc. 
61 %
Odporúčané
Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu 20. marca 2023, 15:30
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia