Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
22. januára 2023, 12:30
Čas čítania 5:00

Oslovil ma sugar daddy a sľúbil mi 7-tisíc týždenne. Nechcel žiadny sex, len láskavé slová, toto sa z neho vykľulo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Oslovil ma sugar daddy a sľúbil mi 7-tisíc týždenne. Nechcel žiadny sex, len láskavé slová, toto sa z neho vykľulo
Zdroj: Refresher

Vyše týždňa sme boli v kontakte s mužom, ktorý sa tváril ako sugar daddy. Rozvíjali sme s ním konverzáciu, aby sme zistili, čo je zač.

„Ahoj, kráska! Hľadám sugar baby, o ktorú sa môžem postarať, prispievať jej 7000 dolárov týždenne na jej nájom a potreby. Nemusíš posielať žiadne nahé fotky,“ čítam si správu od profilu jeremy_lawrence__696. Z profilovej fotky na mňa pozerá nabúchaný šesťdesiatnik so sivou bradou a s okuliarmi s hrubým čiernym rámom. 

Jeremy 696 je v poradí asi šiesty údajný „sugar daddy“, ktorý ma kontaktoval v poslednom čase. Nie som však jediná. Takmer každý týždeň mi posielajú kamarátky screenshoty s podobnými správami. 

„Ahoj, zlatíčko. Hľadám lojálnu, dôveryhodnú sugar babe, ktorá ma obšťastní, keď mi bude smutno. Nechcem žiadne nahé fotky, chcem si s tebou len písať,“ píše jednej z nich istý Harrison. 

„Ahoj, kráska! Ako sa dnes máš? Musím ti priznať, že máš krásny úsmev. Rád by som ťa spoznal viac a počkal, kam to celé bude smerovať. Hľadám si sugar baby, ktorú budem rozmaznávať 7000 dolármi týždenne,“ píše zasa Francis.  

instagram
Zdroj: Instagram

Čo majú títo instagramoví „daddies“ spoločné? Nikto z nich nevyžaduje nič sexuálne, len lásku, komfort a starostlivosť. Je to vraj všetko veľmi jednoduché a dostaneš za to len tak 7000. Rozhodli sme sa preto nadviazať kontakt a zistiť viac o tomto fenoméne.

Ak ťa zaujímajú články na tému obťažovania, sexuálneho násilia či podvodov, prečítaj si viac na našom webe. Podpor podobné investigatívne reportáže a pridaj sa do klubu Refresher+. Budeš mať neobmedzený prístup k našim článkom.
Sugar dating je pomenovanie vzťahu sugar daddyho a sugar babe. Zvyčajne ide o dobre zabezpečených starších mužov, ktorí si hľadajú mladé spoločníčky. Sľúbia im finančnú podporu za ich spoločnosť, ktorá môže (no nemusí) mať aj sexuálny charakter.

„Neboj sa, baby. Daddy sa o teba postará“

Náš sugar dating sa začína 9. januára. Rozhodnem sa odpovedať Jeremymu 696 na správu a píšem mu, že ma jeho návrh zaujal. Pýtam sa ho, odkiaľ je a aké by boli podmienky nášho vzťahu.

18. marca 2024, 18:00 Čas čítania 9:32 Dajana maľuje erotické obrazy: Už na základnej škole som kreslila sexy dievčatá v minisukniach. Učitelia ma hrešili (Rozhovor) Dajana maľuje erotické obrazy: Už na základnej škole som kreslila sexy dievčatá v minisukniach. Učitelia ma hrešili (Rozhovor)

Príde mi dlhá odpoveď: „Úprimne, nič od teba nechcem. Žiadne nahé fotky alebo sexting – chcem len, aby si mi robila spoločnosť a povzbudila ma, keď budem smutný či v depresii. Máš teda záujem?“ píše mi Jeremy.

sugar daddy, chat
Zdroj: Instagram

Dodáva, že je z USA, no momentálne žije vo Fínsku. Snažím sa rozvíjať náš rozhovor a pýtam sa, ako by to presne fungovalo. Či by si chcel aj volať a stretávať sa. Opäť zdôrazňuje, že odo mňa nechce nijaké nahé fotky, vraj mám byť len lojálna a veriť mu. Po pár dňoch sa ma pýta, či sa môžeme presunúť na WhatsApp.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 129265 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aký bol môj týždeň so „sugar daddym“ Jeremym.
  • Prečo nechcel sugar daddy nahé fotky, len láskavé slová. 
  • Aké správy mi každý deň písal.
  • Prečo na mňa kričal a vulgárne mi nadával cez telefón.
  • Či mi naozaj poslal 7000 dolárov.
  • Čo za transakciu peňazí chcel.
  • Prečo si treba dávať pozor na instagramových sugar daddies. 
Domov
Zdieľať
Diskusia