Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. mája 2023, 11:22
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Vin Diesel prezradil, že séria Rýchlo a zbesilo dostane nakoniec o jeden film viac. Neuveríš, kto sa vracia v potitulkovej scéne

Vin Diesel prezradil, že séria Rýchlo a zbesilo dostane nakoniec o jeden film viac. Neuveríš, kto sa vracia v potitulkovej scéne
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Štúdio Universal chystá ešte ďalšie dva filmy v sérii.

Sága Rýchlo a zbesilo sa mala skončiť 11. časťou, no producent a hlavná hviezda série Vin Diesel počas slávnostnej premiéry nečakane prezradil, že štúdio Universal požiadalo o ďalšiu časť. Po premiére Fast X tak divákov čakajú ešte dve časti.

S ešte zaujímavejšou správou prichádza portál The Wrap. Podľa nich sa v potitulkovej scéne Rýchlo a zbesilo 10 objaví Dwayne Johnson, ktorý po ôsmej časti sériu opustil a rozhádal sa s viacerými jej hercami aj na verejných sociálnych sieťach. V tom momente bolo isté, že sa Dwayne do série nevráti, ako sám sľuboval. 

Odporúčané
RECENZIA: Star Wars Jedi: Survivor (PS5) RECENZIA: Star Wars Jedi: Survivor (PS5) 11. mája 2023, 17:00

Zdá sa však, že sa veci zmenili. Môže za to aj fakt, že Dwaynovi vôbec nevyšlo pôsobenie v komiksovom DC. Jeho Black Adam nezarobil dostatok peňazí a celý filmový a seriálový DC vesmír sa reštartoval, pričom nový šéf štúdia James Gunn už s Dwaynom nepočíta. Dwayne tak potrebuje ďalšiu úspešnú hollywoodsku sériu, keďže v jednej nečakane skončil.

Zaujímavé je aj to, že sa na internet dostala prekvapivá potitulková scéna tesne po tom, čo experti vydali dosť nepriaznivé odhady o premiérových tržbách Rýchlo a zbesilo 10. Rovnaká vec sa stala pri Black Adamovi, takže je možné, že štúdiá chcú prilákať záujem divákov tým, že im tesne pred premiérou prezradia veľké prekvapenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia