Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2021, 12:12
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson vysmial Vina Diesela. So sériou Rýchlo a zbesilo nadobro skončil

Dwayne Johnson vysmial Vina Diesela. So sériou Rýchlo a zbesilo nadobro skončil
Zdroj: Universal Studios
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Vojna medzi hercami pokračuje aj naďalej.

Vin Diesel nedávno vyhlásil, že spory medzi ním a Dwaynom Johnsonom na natáčaní Rýchlo a zbesilo pramenili z toho, že Diesel využíval „tough love“ koučovanie hercov. Uznal, že bol tvrdý, no cítil, že Dwayne Johnson potrebuje tvrdú lásku, aby zlepšil svoje herecké výkony. Diesel povedal, že to robí pri každom hercovi pri filmoch, ktoré produkuje. 

Teraz sa k tomu vyjadril v rozhovore pre THR samotný Dwayne Johnson: „Zasmial som sa a zasmial som sa naozaj silno. A tam by som to nechal. Želám im všetko dobré. Želám im všetko dobré s F9 a s F10 a F11 a všetkými ostatnými filmami zo série, ktoré natočia bezo mňa.“

Odporúčané
Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? 20. júna 2021, 12:30

Zatiaľ čo návrat Jasona Stathama je vzhľadom na potitulkovú scénu v F9 istý, podľa všetkého určite neuvidíme Dwayna Johnsona. Ten mal veľké hádky aj s Tyreseom Gibsonom (hrá postavu Romana), no Tyrese prezradil, že sa udobrili a teraz sú dobrí kamaráti. Nie je vylúčené, že sa Dwayne udobrí aj s Dieselom, no za celé tie roky, odkedy spolu majú konflikt, sa vôbec po prvýkrát vyjadril k svojej budúcnosti v hlavnej sérii Rýchlo a zbesilo.

Zdá sa, že ho v nej už neuvidíme, čo je obrovská škoda, keďže táto séria bez neho nemá absolútne žiadny šmrnc, čo sme rozoberali aj v recenzii. Dwayne sa so Stathamom objaví v pokračovaní ich vlastného spin-offu Hobbs and Shaw, no po boku Dominica Toretta a spol. ho už zrejme neuvidíme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia