Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2023, 11:13
Čas čítania 0:42
Richard Balog

The Weekend a Future predstavujú vizuál nabitý erotickými scénami k skladbe Double Fantasy

The Weekend a Future predstavujú vizuál nabitý erotickými scénami k skladbe Double Fantasy
Zdroj: Instagram/@future
HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Hviezdne duo je spoločne na jednej skladbe prvýkrát od roku 2017 a funguje im to rovnako dobre ako na hite Comin Out Strong.

Skladba, ktorú The Weeknd a Future odohrali naživo počas koncertu Metro Boomina na festivale Coachella, dostala pôsobivý vizuál nabitý erotickými scénami.

Singel s rovnakým názvom, ako má album Johna Lennona a Yoko Ono z roku 1980 Double Fantasy, je predzvesťou seriálu The Idol od HBO, ktorý zažije premiéru na filmovom festivale v Cannes o niekoľko týždňov. V novinke si zahral aj The Weeknd, na ktorého herecký výkon sme zvedaví od prvej ukážky. Oficiálna premiéra seriálu na HBO je naplánovaná na 4. júna. 

Odporúčané
Vizuál plný zadkov a drzé verše v podaní Ice Spice a Nicki Minaj. Vypočuj si remix skladby Princess Diana Vizuál plný zadkov a drzé verše v podaní Ice Spice a Nicki Minaj. Vypočuj si remix skladby Princess Diana 17. apríla 2023, 14:34

Novinka trvá približne štyri minúty, počas ktorých predviedli obaja interpreti všetky svoje zručnosti v kombinácii s opulentnými a dvojzmyselnými riadkami.

O produkciu skladby sa postarali známe mená Metro Boomin a Mike Dean, ktorý dodal charakteristické prvky saxofónu a syntetizátoru. Vychutnaj si pôsobivý videoklip, v ktorom uvidíš The Weeknda s copíkom à la Karl Lagerfeld v náruči Lily-Rose Depp. 24-ročná dcéra Johnyho Deppa a Vanessy Paradis má sexappealu na rozdávanie. 

Baby girl, I can tell that you think that I'm right for you.
I already know that it's not true, but girl, I'll lie to you.

Anketa:
Plánuješ sledovať seriál The Idol, v ktorom si zahrali The Weeknd aj Lily-Rose Depp?
Áno, netrpezlivo čakám na 4. jún.
Možno tomu dám šancu.
Nie.
Áno, netrpezlivo čakám na 4. jún.
43 %
Možno tomu dám šancu.
14 %
Nie.
43 %
Domov
Zdieľať
Diskusia