Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2023, 14:34
Čas čítania 0:43
Richard Balog

Vizuál plný zadkov a drzé verše v podaní Ice Spice a Nicki Minaj. Vypočuj si remix skladby Princess Diana

Vizuál plný zadkov a drzé verše v podaní Ice Spice a Nicki Minaj. Vypočuj si remix skladby Princess Diana
Zdroj: YouTube
HUDBA NICKI MINAJ RAP
Uložiť Uložené

Spojenie dvoch hviezdnych interpretiek, ktoré dopadlo ešte lepšie, ako sme očakávali po krátkych ukážkach na Instagrame.

Ice Spice a Nicki Minaj spojili sily a vytvorili remix na skladbu Princess Diana aj s vizuálom plným obnažených twerkujúcich zadkov, diamantových šperkov a ružovej farby. 

Pôvodná verzia skladby Princess Diana sa nachádza na debutovom EP s názvom Like...? od 23-ročnej interpretky z Bronxu Ice Spice, ktorá za krátky čas ovládla trendy aj titulné strany magazínov. 

Práve po tom, čo Spice zverejnila svoj záber na obálke magazínu Dazed, Minaj okomentovala príspevok slovami: „GAG!!! ‚The people’s PRINCESS.‘ Catch it!!!“ V komentároch jej následne odcitovala aj časť textu z uvedenej skladby, na čo zareagovala mladšia raperka a spolupráca je po mesiaci na svete.

Vo videoklipe sa obe raperky obliekli do ružového šatníka a v spálni inšpirovanej Barbie majú k sebe nesmierne blízko – v jednom momente Nicki Minaj chytí Ice Spice za zadok po tom, čo jej extravagantná krátkovlasá ryšavka potľapkala po jej zadku. Skladbe zostala charakteristická energia v produkcii od RIOTUSA, pričom fanúšikovia identifikovali niekoľko riadkov od Minaj ako potenciálne výstrely na umelcov, ako sú Cardi B či Megan Thee Stallion.

When we come out, it look like Princess Diana on the street.

Anketa:
Čo hovoríš na vizuál k remixu skladby Princess Diana od Ice Spice a Nicki Minaj?
Je super.
Nuda, vôbec ma to nebaví.
Je super.
71 %
Nuda, vôbec ma to nebaví.
29 %
Odporúčané
Kto je Ice Spice? Rapová princezná sa preslávila výzvou na Tiktoku. Za necelý rok ovládla scénu s vymysleným slovom Kto je Ice Spice? Rapová princezná sa preslávila výzvou na Tiktoku. Za necelý rok ovládla scénu s vymysleným slovom 4. februára 2023, 12:30
Domov
Zdieľať
Diskusia