Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. februára 2023, 11:20
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Drogy, alkohol a plno snov, milujem, keď dýchaš podo mnou, spievajú v novom pop-punkovom singli Tomy Kotty a Yael

Drogy, alkohol a plno snov, milujem, keď dýchaš podo mnou, spievajú v novom pop-punkovom singli Tomy Kotty a Yael
Zdroj: Refresher/Tomáš Gončár
HUDBA HUDBA RAP TOMY KOTTY YAEL
Uložiť Uložené

Tomy Kotty vydal singel s Yaelom a vstupuje do labelu Illuminate Production.

Raper a spevák Tomy Kotty v rozhovore pre Refresher prezradil, že čoskoro oznámi vstup do labelu a príde s novou hudbou. Konečne sme sa dočkali. V nedeľu hudobník vydal energický pop-punkový singel s názvom Nehaj tak! spolu s Yaelom pod vydavateľstvom Illuminate Production.

Label na Instagrame napísal: „Týmto by sme chceli privítať v našom tíme nového interpreta, ktorým je Tomy Kotty. Buďte pripravení, pretože pre vás tento talentovaný chalan chystá veľké veci.“

Spolupráca Kottyho s Yaelom visela vo vzduchu, keďže raper si zahral vo videoklipe k Yaelovmu singlu s názvom Už navždy a Kotty v našom rozhovore prezradil, že truhla, v ktorej je celý čas Yael, patrí práve jemu. 

Ďalej nám povedal, že Yael je podľa neho najväčším talentom na domácej scéne. „Nech si hovorí, kto chce, čo chce, Matúš na scéne urobil obrovský boom za veľmi krátke obdobie.“

Dvojica k spoločnému singlu Nehaj tak! vydala aj videoklip, v ktorom si obaja zahrali. Okrem nich sa v ňom objavila aj súčasná priateľka Tomyho Kottyho, influcencerka Rachellkka.

Domov
Zdieľať
Diskusia