Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2022 o 12:29
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Záver Stranger Things vraj rozplakal šéfov Netflixu. Vo finálnej sérii zrejme zomrú dôležité postavy

Záver Stranger Things vraj rozplakal šéfov Netflixu. Vo finálnej sérii zrejme zomrú dôležité postavy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Tvorcovia seriálu Stranger Things prezradili šéfom Netflixu, ako sa skončí príbeh. Dojalo ich to k slzám.

Nasledujúca piata séria Stranger Things bude posledná. Šéfovia Netflixu preto určite smútia. Stranger Things bol jedným z ich prvých obrovských hitov a definoval identitu streamovacieho gigantu. Netflixu zabezpečil milióny predplatiteľov, o ktorých teraz môžu prísť. Záchranou môže byť spin-off seriál z rovnakého sveta s novými postavami, ale bude to niečo iné. V rozhovore pre The Hollywood Reporter sa tvorcovia seriálu, bratia Dufferovci, vyjadrili ku koncu poslednej série.

Odporúčané
Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií 12. novembra 2022 o 9:30

Podľa vlastných slov predložili základy príbehu poslednej série šéfom Netflixu počas 2-hodinového stretnutia, počas ktorého predstavitelia Netflixu plakali. Samozrejme, tvorcovia nepovedali prečo, ale vzhľadom na predošlé série asi nikoho neprekvapí, ak v poslednej sérii zomrú obľúbené a dôležité postavy. 

Finálna séria sa na Netflix s najväčšou pravdepodobnosťou dostane v roku 2024. Tvorcovia chcú, aby mala 5. séria približne 10 hodín, takže by bola kratšia ako tá štvrtá. Počet epizód by však mal byť podobný (9 – 10). 

Stranger Things
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia