Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2022, 11:19
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Slovensko má náhradu za Anténu Rock. Nové rádio odštartuje 3. októbra

HUDBA RÁDIO ROCK SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Čakajú nás vraj najväčšie rockové hity.

Na Facebookovej stránke bývalého rádia Anténa Rock, ktoré pred rokom ohlásilo koniec, informovali o spustení nového rádia s názvom Rádio ROCK. „Slovensko má opäť rockové rádio! … naplno štartujeme už 3. októbra a hrať budeme najväčšie rockové hity na plné gule!“ sľubujú administrátori stránky na sociálnej sieti.

Tešiť sa môžeme na vysielanie v Bratislave a Trenčíne na frekvencii 100,3 MHz a cez digitálne vysielanie DAB+ bude Rádio ROCK pokrývať polovicu Slovenska. Súčasťou vysielania bude aj online verzia na webe radiorock.sk.

Anketa:
Chýbala ti Anténa Rock?
Veľmi.
Celkom áno.
Príliš nie.
Vôbec.
Veľmi.
61 %
1182 Hlasov
Celkom áno.
27 %
521 Hlasov
Príliš nie.
4 %
87 Hlasov
Vôbec.
8 %
160 Hlasov

„Každé ráno ťa nakopne ranná šou s Tomaggiom a Ľubou Tomášikovou. Popoludní to na teba rozbalí Sifon. A celý deň ťa bude sprevádzať hlas Roba Rotha. Cez víkendy budeme hrať toľko rockovej muziky, koľko sa do teba zmestí,“ píšu na webovej stránke. Štart plánujú na 3. október o 6. hodine rannej.

Domov
Zdieľať
Diskusia