Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. septembra 2022, 16:43
Čas čítania 0:57
Jakub Paulík

Gal Gadot si v Snehulienke zahrá zlú kráľovnú, chystá sa pokračovanie Inside out a potešia sa aj fanúšikovia Star Wars

Gal Gadot si v Snehulienke zahrá zlú kráľovnú, chystá sa pokračovanie Inside out a potešia sa aj fanúšikovia Star Wars
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nová nálož trailerov a čerstvých informácií na ďalšie roky od Disney.

Štúdio Disney na akcii D23 predstavilo niekoľko trailerov k novinkám ako Malá morská víla či Disenchanted, ale prišlo aj s kopu zaujímavých informácií o pripravovaných produkciách.

Z nich sme sa dozvedeli, že v hranej verzii Snehulienky, ktorej sa dočkáme v roku 2024, si zlú kráľovnú zahrá Gal Gadot (Wonder Woman), píše Collider. Snehulienku stvárni Rachel Zegler, ktorú si mohol nedávno vidieť vo West Side Story.

Hraný prequel Levieho kráľa dostal oficiálne názov Mufasa: The Lion King. Príbehovo sa teda vrátime do čias, keď vládol otec Simbu, hlavného hrdinu Levieho kráľa. Premiéra je plánovaná na rok 2024.

Anketa:
Tešíš sa na príbeh Mufasu?
Áno.
Nie.
Áno.
67 %
Nie.
33 %

Štúdio zároveň informovalo, že aktívne pracuje na druhej časti skvelého animáka Inside Out 2. V príbehu jednotky sme sledovali dievča Riley, ktorým v živote tak ako každým človekom zmietali rôzne emócie.

Povráva sa však, že sa vo filme neukážu dôležité emócie zhnusenia a strachu. Dôvodom sú vraj finančné nezrovnalosti s ich predstaviteľmi Mindy Kaling a Billom Haderom. Disney im údajne na rozdiel od herečky Amy Pohler (emócia šťastia) ponúklo oveľa menej peňazí, píše Vulture.

Okrem toho nás však čaká aj nový animák s názvom Wish, ktorý má byť oslavou 100. výročia Disney. Premiéra je plánovaná na ďalší rok.

Potešia sa aj fanúšikovia sveta Star Wars. V pripravovanom seriáli Ahsoka sa okrem hlavnej hrdinky ukáže aj talentovaný Jedi Padawan Ezra Bridger, známy zo seriálu Rebels, ktorého bude hrať Eman Esfandi. Zrejme sa tak konečne dozvieme, čo sa s ním stalo po poslednej časti animovaného seriálu.

Ezra
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia