Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2022, 11:13
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

V kúzelnom Disenchanted bude Amy Adams z rozprávkovej ríše bojovať s nástrahami reálneho sveta

V kúzelnom Disenchanted bude Amy Adams z rozprávkovej ríše bojovať s nástrahami reálneho sveta
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISENCHANTED SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

V pokračovaní nás čakajú starí hrdinovia, ale aj nová záporná postava.

Amy Adams sa po 15 rokoch znova ukáže ako princezná Giselle z rozprávkovej krajiny Andalasie, ktorá sa musí v reálnom svete pobiť s jeho ťažkosťami. V prvej časti z roku 2007 ju prekliala kráľovná Narissa a Giselle skončila v New Yorku, kde sa zamilovala do právnika Roberta (Patrick Dempsey).

Novinka Disenchanted sa znova zameria na hlavnú dvojicu, jej spoločné nové dieťa aj Robertovu dcéru Morgan (Gabriella Baldacchino, v pôvodnom filme ju hrala Rachel Covey). Do príbehu vstupuje aj princ Edward (James Marsden) z rozprávkovej krajiny, ktorý mal byť pôvodne Giselliným mužom.

Vo filme ďalej uvidíme hercov ako Yvette Nicole Brown, Maya Rudolph, Oscar Nunez, Jayma Mays, Ann Harada, Michael McCorry Rose, James Monroe Iglehart či Kolton Stewart. Disenchanted režíroval Adam Shankman, ktorý natočil aj známu romantickú komédiu Láska na diaľku (2010) či hudobný film Step Up (2006) s Channingom Tatumom. Film bude na Disney+ dostupný od 24. novembra 2022.

Anketa:
Páčil sa ti Enchanted z roku 2007?
Bol super.
Celkom fajn.
Nič moc.
Aký Enchanted?
Bol super.
66 %
Celkom fajn.
21 %
Nič moc.
4 %
Aký Enchanted?
9 %
Domov
Zdieľať
Diskusia