Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. augusta 2022, 12:04
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Dcéra Johnnyho Deppa si to rozdáva s kamošmi The Weeknda. Nový šťavnatý seriál od tvorcov Euphorie ťa dostane

Dcéra Johnnyho Deppa si to rozdáva s kamošmi The Weeknda. Nový šťavnatý seriál od tvorcov Euphorie ťa dostane
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY JOHNNY DEPP THE IDOL
Uložiť Uložené

Sleduj nový krátky trailer na minisériu The Idol od HBO a tvorcu seriálu Euphoria. Vyjsť by mal na HBO Max ešte tento rok.

The Idol je očakávaný seriál z produkcie HBO a od tvorcu Euphorie Sama Levinsona, ktorý na ňom pracoval spoločne so slávnym spevákom The Weekndom. Kanadský hudobník si v seriáli aj zahrá, a to po boku Lily-Rose Depp, dcéry Johnnyho Deppa. Tá v traileri predvádza hlavne svoj obrovský sexepíl. Ak si niečím sme istí, tak tým, že seriál bude poriadne sexy a šťavnatý. Svedčí o tom ako prvý, tak aj druhý teaser trailer, ktorý odhaľuje atmosféru seriálu. 

Odporúčané
Zoradili sme filmy zo sveta Harryho Pottera od najhoršieho po najlepší. Niektoré nestoja ani za jedno pozretie Zoradili sme filmy zo sveta Harryho Pottera od najhoršieho po najlepší. Niektoré nestoja ani za jedno pozretie 19. augusta 2022, 9:30

O príbehu toho stále veľa nevieme. S veľkou pravdepodobnosťou bude jeho súčasťou akýsi kult, ktorého členom, respektíve vodcom by mohol byť práve spomínaný The Weeknd. Lily-Rose Depp hrá mladú nádejnú speváčku, ktorá chce preraziť v šoubiznise a pod krídla si ju zoberie práve The Weekndova postava. 

Okrem ich dvoch hrá v seriáli veľké množstvo hercov, z ktorých známejší sú Rachel Sennott (Shiva Baby) či Dan Levy (Schitt’s Creek). The Idol bude miniséria, takže druhej série sa asi nedočkáme. Prvú by HBO Max malo začať vysielať ešte tento rok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia