Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2022, 19:52
Čas čítania 0:48
Jakub Paulík

Amber Heard nevystrihli z Aquamana 2. Herečka poprela rozšírenú fámu

FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD
Uložiť Uložené

Povráva sa, že štúdio ju nechcelo mať vo filme.

Internetom po súde s Johnnym Deppom kolujú informácie o tom, že štúdio vystrihlo z Aquamana 2 všetky scény s Amber Heard. Hovorca herečky to však rázne poprel a informáciu pre Entertainment Weekly označil za „nepresnú, necitlivú a mierne bláznivú“.

Tento hoax sa pravdepodobne začal šíriť preto, že po prvej súdnej prehre Johnnyho Deppa niektoré štúdiá so slávnym hercom prerušili spoluprácu. Keď si však po poslednej výhre na súde očistil meno, podporovatelia Deppa zrejme verili, že podobne sa k Amber Heard zachová aj Warner Bros. Pictures.

Anketa:
Ako by si vnímal keby štúdio Amber Heard naozaj z Aquamana 2 vystrihlo?
Spravodlivé.
Nespravodlivé.
Spravodlivé.
76 %
441 Hlasov
Nespravodlivé.
24 %
139 Hlasov

Hovorca herečky síce túto správu poprel, no štúdio sa pre Entertainment Weekly zatiaľ nevyjadrilo. Pod petíciu, v ktorej ľudia žiadajú vyhodenie Amber Heard z filmu, sa už doposiaľ podpísalo viac než 4,5 milióna osôb. 

Herečka sa pritom ešte počas súdneho procesu vyjadrila, že pre spory so svojím exmanželom prišla o viaceré ponuky a musela bojovať o svoju kariéru. Podľa jej tvrdenia štúdio Warner Bros. Pictures jej priestor v príbehu druhého Aquamana výrazne okresalo. Objavujú sa špekulácie, že vo filme by sa mala objaviť len na 10 minút. 

Sťažovala sa aj na to, že pre súdne ťahanice si naposledy zahrala iba v jednom nezávislom filme, za ktorý dostala 65-tisíc dolárov. Na porovnanie, za postavu Mery z prvého Aquamana inkasovala milión dolárov.

Odporúčané
Johnny Depp vs. Amber Heard: Fotky, na ktorých je herečka s modrinami, boli dodatočne upravené, tvrdí expert. Slúžili ako dôkazy Johnny Depp vs. Amber Heard: Fotky, na ktorých je herečka s modrinami, boli dodatočne upravené, tvrdí expert. Slúžili ako dôkazy 27. mája 2022, 12:30
Domov
Zdieľať
Diskusia