Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2022, 15:15
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Vykopnite Amber Heard z Aquamana 2, žiadajú v petícii viac než 2 milióny ľudí

NEWS AMBER HEARD
Uložiť Uložené

Množstvo ľudí si myslí, že by Amber Heard nemala hrať v pokračovaní Aquamana. Dôvodom sú súdne spory s jej exmanželom Johnnym Deppom.

Podporovatelia Johnnyho Deppa v spore s jeho bývalou manželkou Amber Heard chcú, aby tvorcovia Aquamana 2 dali herečke „padáka“. Pod petíciu z konca roka 2019 sa doposiaľ podpísali vyše 2 milióny ľudí, pričom ďalšie masy začali pribúdať najmä po novom súdnom spore, ktorý sme detailne objasnili v tomto článku.

Johnnyho Deppa po sporoch s Amber Heard vyhodili z Pirátov Karibiku aj Fantastických zverov, kde ho nahradil Mads Mikkelsen. Depp totiž prehral na britskom najvyššom súde a bol odsúdený ako násilník. Podľa jeho vlastných slov sa tak k nemu Hollywood otočil chrbtom. Tentoraz sa však so svojou exmanželkou sporí v USA a na povrch vyplávali ďalšie dôkazy, vďaka ktorým by si mohol Depp očistiť meno.

Odporúčané
Ďalšia dôležitá výpoveď v procese Depp vs. Heard. Policajti z LAPD vyvrátili tvrdenia o domácom násilí Ďalšia dôležitá výpoveď v procese Depp vs. Heard. Policajti z LAPD vyvrátili tvrdenia o domácom násilí 27. apríla 2022, 19:14

Keby herec súd nad Amber Heard vyhral, musela by mu zaplatiť odškodné v sume 50 miliónov dolárov. Depp v spore tvrdí, že ho Heard v manželstve pravidelne urážala a zároveň ho fyzicky napadla. Údajne po ňom hodila sklenenú fľašu, ktorou ho zasiahla, a musel ísť do nemocnice.

Raz sa mu vraj pomstila dokonca tým, že mu na posteli nechala svoj vlastný výkal. Tvrdila však, že to spravili ich psy. Na súde by malo dokopy vystúpiť až 120 svedkov vrátane hercov ako Paul Bettany či James Franco.

Domov
Zdieľať
Diskusia