Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2022, 19:14
Čas čítania 0:59
Martin Adam Pavlík

Ďalšia dôležitá výpoveď v procese Depp vs. Heard. Policajti z LAPD vyvrátili tvrdenia o domácom násilí

Ďalšia dôležitá výpoveď v procese Depp vs. Heard. Policajti z LAPD vyvrátili tvrdenia o domácom násilí
Zdroj: John Phillips/UK Press via Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP NEWS SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ SPRÁVY ZO SVETA SÚDY
Uložiť Uložené

Výpovede Melissy Saenzovej a Tylera Haddena z LAPD zazneli na súde vo Virgínii v utorok a stredu.

Počas ostro sledovaného súdneho procesu medzi hercom Johnnym Deppom a jeho bývalou manželkou Amber Heard, ktorú žaluje v Spojených štátoch za ohováranie a urážku na cti, došlo k ďalšej dôležitej výpovedi. Ako píše britský denník The Independent, porota si vypočula svedectvo príslušníkov losangeleskej polície.

Amber Heard vo večerných hodinách 21. mája 2016 zavolala políciu a povedala, že bola obeťou domáceho násilia. Policajti Melissa Saenzová a Tyler Hadden z LAPD však počas vopred zaznamenaných výpovedí vypočutých na súde v utorok a stredu tvrdili, že keď v spomínanom čase prišli na miesto, nevideli žiadne dôkazy o tom, že by bol spáchaný zločin, a nenašli stopy po fyzickom násilí.

Amber Heard | Amber Heardová | Johnny Depp
Johnny Depp a Amber Heard na súde vo Virgínii. Zdroj: Youtube/@ Entertainment Tonight


Saenzová našla herečku v budove Eastern Columbia v Los Angeles plakať. Podľa výpovede policajtky tvár Amber Heard síce bola červená, ale od emócií, nie v dôsledku akýchkoľvek zranení.

„Skontrolovali sme priestory. Manžel tam nebol a obeť nám oznámila, že sa práve pohádali. Taktiež že nám neposkytne žiadne ďalšie informácie. Keďže sme neidentifikovali žiadny trestný čin, dali sme jej vizitku,“ uviedla Saenzová.


Vopred zaznamenaná výpoveď dôstojníka LAPD Tylera Haddena zaznela na súde v stredu ráno. Povedal, že Amber Heard nemala žiadne viditeľné zranenia a nevidel ani známky toho, že by došlo k bitke.

Výpovede týchto svedkov nahrávajú do karát slávnemu hercovi, ktorý sa snaží na americkom súde očistiť svoje meno a dokázať, že jeho exmanželka predložila na súde v Británii falošné dôkazy o tom, že ju bil. Tento týždeň sme ťa informovali aj o ďalšom klamstve Amber Heard. Prípad pozorne sledujeme, tu si môžeš prečítať náš prehľad. 

Domov
Zdieľať
Diskusia