Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2022, 12:43
Čas čítania 1:17
Tímea Krauszová

Ďalšia lož Amber Heard: kozmetická firma vyvrátila tvrdenie herečky vo videu na Tiktoku

Ďalšia lož Amber Heard: kozmetická firma vyvrátila tvrdenie herečky vo videu na Tiktoku
Zdroj: Getty Images/Jacopo Raule/GC Images
ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Na súde tvrdila, že používala produkt, ktorý v tom čase ešte neexistoval.

Johnny Depp a Amber Heard sa súdia o desiatky miliónov dolárov v jednom z najsledovanejších prípadov, kde Depp svoju bývalú manželku žaluje za ohováranie a urážky na cti. Hviezdna dvojica sa rozviedla v roku 2016 po jej tvrdeniach o domácom násilí. Tie Deppa pripravili prakticky o celú hereckú kariéru a väčšinu platených spoluprác, hoci ho zaň nikdy právoplatne neodsúdili. Teraz sa snaží očistiť svoje meno a v prípade, že vyhrá, mu Heard bude musieť zaplatiť 50 miliónov dolárov.

Súdne pojednávania môžu trvať aj niekoľko týždňov, obaja už pred súdom vypovedali. Na to, aby herec vyhral, bude musieť dokázať, že Amber Heard ho krivo obvinila napríklad z toho, že jej spôsobil monokle, zlomil nos a roztrhol peru. Využívajú na to aj nahrávky telefonátov a množstvo svedkov.

Heard si nedávno zavarila, pretože ju pristihli pri klamstve napriek tomu, že zložila prísahu. Usvedčila ju kozmetická firma Milani Cosmetics.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Ako to, že sa Johnny Depp a Amber Heard znova súdia, koľko bude pojednávanie trvať a čo zásadné povedali svedkovia? VYSVETĽUJEME: Ako to, že sa Johnny Depp a Amber Heard znova súdia, koľko bude pojednávanie trvať a čo zásadné povedali svedkovia? 22. apríla 2022, 9:30

Lži o modrinách

Heard na súde tvrdila, že so sebou nosila All In One Correcting Kit – kompaktnú súpravu farebných korektorov značky Milani. Používala ich podľa vlastných slov na zakrytie modrín, ktoré jej vraj ostali po násilí zo strany Johnnyho Deppa. „Veľmi rýchlo si na to zvykla,“ povedala súdu jej právnička, pričom v ruke držala paletu korektorov. „Budete počuť výpoveď Amber o tom, ako musela zmiešať rôzne farby v rôzne dni podľa toho, ako sa modriny vyvíjali.“

Fyzické útoky medzi nimi však podľa súdnych dokumentov údajne prebiehali v rokoch 2012 až 2016, pričom spomínaná súprava korektorov sa dostala na trh až v roku 2017. Upozornila na to samotná firma.

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!👀 #milanicosmetics ♬ International Super Spy - dylan

Milani Cosmetics na Tiktoku uverejnili krátke video, v ktorom najskôr vidieť Amber Heard a neskôr niekoľko prezentácií a produktových katalógov, ktoré dokazujú, že produkt uviedli na trh v roku 2017. Nie je to pritom prvýkrát, čo niekto Heard prichytil pri klamstve na súde. O prebiehajúcom súdnom procese sme už na Refresheri písali.

Domov
Zdieľať
Diskusia