Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2018, 9:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bývalá žena Johnnyho Deppa mu mala na manželskej posteli nechať vlastné výkaly. Tvrdila, že za to môže ich jorkšír

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Rozvody vedia byť veľmi kruté a občas im predchádzajú rôzne extrémne situácie. Táto je jedna z nich.

Rozvod Johnnyho Deppa a Amber Heard je už viac ako rok starou záležitosťou. Odvtedy sa Depp akosi nevie držať pri zemi, čím sa neraz dostal do problémov.

Aj pred rozvodom sa však v ich domácnosti diali poriadne šialené veci. Podľa Johnnyho Deppa si mal herec v apríli (duben) 2016 nájsť na manželskej posteli od svojej dnes už bývalej manželky naozaj nepekný darček.

Ak môžeme veriť hercovmu obvineniu, Amber Heard sa mala na ich spoločnú postel vyprázdniť kvôli tomu, že sa Depp o dve hodiny oneskoril na oslavu jej 30. narodenín.

Nikto síce nespochybňuje, že sa exkrement na ich posteli naozaj nachádzal (potvrdila to aj upratovačka), no herečka z daného činu obviňuje jedného z ich psov, ktorý mal trpieť žalúdočnými problémami. Podľa upratovačky hereckého páru bol však exkrement príliš veľký na to, aby patril malému jorkšírskemu teriérovi.

Domáci maznáčikovia Heard a Deppa sa preslávili už v roku 2015, kedy ich niekdajší pár súkromným lietadlom ilegálne prepašoval do Austrálie. Kvôli danému incidentu mimo iného nahrali video, ktoré bolo neskôr prehrané aj na súde. Čo k tomu povedať? Táto dvojka bola skutočne bláznivým párom na pohľadanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia