Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2022, 7:17
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Matt Damon a Ben Affleck natočia ďalší spoločný film. Napíšu scenár a Affleck bude režírovať

Matt Damon a Ben Affleck natočia ďalší spoločný film. Napíšu scenár a Affleck bude režírovať
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK MICHAEL JORDAN
Uložiť Uložené

Športová biografická dráma sa zameria na vzťah medzi Nike a Michaelom Jordanom.

Magazín The Hollywood Reporter informuje o ďalšom filme hereckej dvojice Ben Affleck a Matt Damon. Spoločne si zahrajú v biografickej dráme o slávnej športovej dohode, ktorú medzi sebou mali spoločnosť NIKE a basketbalista Michael Jordan. Hlavnou postavou snímky bude Sonny Vaccaro, ktorý dohodu riešil aj v reálnom živote. 

Odporúčané
Najlepšie romantické filmy s množstvom humoru, ale aj sexu, ktoré nájdeš na Netflixe Najlepšie romantické filmy s množstvom humoru, ale aj sexu, ktoré nájdeš na Netflixe 21. apríla 2022, 12:30

Film zastrešujú štúdiá Amazon Studios a Skydance Sports. Ben Affleck bude produkovať, režírovať, hrať a napíše aj scenár. Matt Damon bude hrať, produkovať a pomôže so scenárom.

Matt Damon si zahrá Sonnyho Vaccara a Ben Affleck spoluzakladateľa Nike Phila Knighta. Obaja sa budú snažiť podpísať zmluvu s Michaelom Jordanom, ktorý vo filme vôbec nebude. Skôr bude vystupovať ako nejaká tajná bytosť, ku ktorej sa obchodníci z Nike nevedia dostať. Ben Affleck a Matt Damon si spolu naposledy zahrali v historickej dráme The Last Duel od režiséra Ridleyho Scotta.

the last duel
Zdroj: 20th Century Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia