Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2022, 20:20
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

ASAP Rockyho zadržali, vraj má prsty v prestrelke

ASAP Rockyho zadržali, vraj má prsty v prestrelke
Zdroj: Getty Images/Andrew Chin/Contributor
NEWS ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

33-ročného rapera zadržali v súvislosti s incidentom z novembra 2021. Polícia ho odviedla v putách po návrate z Barbadosu, kam vycestoval s priateľkou Rihannou.

Amerického rapera ASAP Rockyho zadržala polícia v stredu v Los Angeles na základe obvinenia z napadnutia, informuje portál TMZ, podľa ktorého sa interpret zúčastnil prestrelky, ktorá nemala smrteľné následky.

Miestna polícia o streľbe informovala už v novembri 2021. Podľa informácií od príslušných úradov raper a dvaja ďalší muži z miesta činu ušli krátko po prestrelke. 

Podľa New York Times Rockyho polícia zadržala bezprostredne po tom, ako pristál na letisku v Los Angeles, keď sa vracal z Barbadosu, kam letel s tehotnou priateľkou Rihannou. 

Ich cestu na Barbados viaceré médiá interpretovali ako cielený odchod na miesto, kde by mala popová speváčka porodiť. 

ASAP Rockyho zadržali ešte v roku 2019 vo Švédsku, keď sa zapojil do potýčky s agresívnymi mužmi, ktorí pravdepodobne cielene vyvolávali konflikt. Nakoniec ho uznali za vinného, no po približne mesiaci vo väzbe ho súd prepustil na slobodu.

A$AP Rocky
Zdroj: Getty Images/Andrew Chin/Contributor

 

Mohlo by ťa zaujímať:
Geissenovci čoskoro prídu na Slovensko, aby u nás natočili epizódu svojej reality šou. Vybavil to Sulík na haluškách
Vláda dá najohrozenejším skupinám jednorazový príspevok 100 eur. Zvyšovať chce postupne aj prídavky na deti
Fantastické zvery 3 majú najhoršie kinozárobky za celú históriu filmov o Harrym Potterovi. Je možné, že ďalšie časti nevzniknú
Domov
Zdieľať
Diskusia