Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2022, 13:15
Čas čítania 1:14
Adam Novosad

Geissenovci čoskoro prídu na Slovensko, aby u nás natočili epizódu svojej reality šou. Vybavil to Sulík na haluškách

NEWS EXPO 2020 DUBAJ GEISSENOVCI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Geissenovci patria dlhé roky medzi stálice slovenských televíznych obrazoviek.

Po Slovensku sa budú už o pár týždňov prechádzať extravagantní Geissenovci, ktorí vypočuli volanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Milovaná aj nenávidená nemecká rodinka boháčov pricestuje na Slovensko, aby tu nakrútila epizódu svojej reality šou a zviditeľnila zákutia našej krajiny vo svete, informuje denník SME.

Reality šou známej rodiny Geissenovcov, ktorí milujú luxusné dovolenky a extravagantné zážitky, sa pred rokmi stala populárnou aj na Slovensku, keď ju začala vysielať TV Joj. Odvtedy sa s prestávkami objavuje na televíznych obrazovkách dodnes, pričom od februára vysiela TV Joj už deviatu sériu reality šou z desiatich nakrútených.

Richard Sulík pozval Geissenovcov v zložení Robert, Carmen a ich dcéry Shania Tyra a Davina Shakira na Slovensko minulý rok v novembri, keď sa rodinka zastavila v slovenskom pavilóne na svetovej výstave Expo v Dubaji. 

Geissenovci
Zdroj: Geissenovci

„Podľa predbežného plánu prídu Geissenovci na Slovensko v máji,“ uviedol hovorca strany SaS Ondrej Šprlák. Presný príchod rodiny nie je známy, rovnako ako ani program, ktorý by mali Geissenovci absolvovať.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Natáčanie jednej epizódy reality šou si však zrejme bude vyžadovať, aby sa nezastavili len v Bratislave, ale aby pochodili viacero kútov krajiny. Šprlák potvrdil, že rodina sa chystá spoznávať Slovensko, a tak sa ti môže stať, že na štáb spoločne s Robertom a Carmen narazíš na májovej prechádzke po jednej z turistických atrakcií v našich končinách.

Sulík sa s Geissenovcami stretol na výstave Expo, kde im v slovenskom pavilóne navaril tradičné slovenské halušky. „Tak sa im páčilo, že namiesto tridsiatich minút zostali dve hodiny. A potom večer prišli ešte raz a na druhý deň ešte raz, lebo sa tam cítili dobre,“ vytešoval sa minulý rok Sulík z prominentnej návštevy. 

Práve prirodzená chémia medzi Geissenovcami a zástupcami Slovenska zrejme rodinu presvedčila, aby dali našej krajine šancu. Za svoju návštevu Slovenska by podľa dostupných informácií nemali dostať žiadny honorár, pričom podľa Sulíka jedna epizóda bude mať ako reklama pre Slovensko marketingovú hodnotu minimálne 100-tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia