Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2022, 6:48
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Separ a Yzomandias nakupujú za svoje. Počúvaj novinku a sleduj videoklip

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Počúvaj nový singel s názvom Zasvoe.

Separ a Yzomandias vydávajú sľubovanú spoluprácu s názvom Zasvoe. Dvojica avizovala skladbu len nedávno, obe slohy aj videoklip vznikli za pár dní, fanúšikovia sa však nedočkali priameho reflektovania aktuálnych udalostí.

Samotný Separ na svojom instagramovom profile vyhlásil, že nechce byť tým prvým, kto otvorí konflikt s Kontrafaktom dissmi, aby sa niekto nepokúsil otočiť to proti nemu. Rytmusa preto viackrát cez sociálnu sieť vyzval, aby konfrontačnú skladbu nahral, s tým, že sa v takom prípade dočká odpovede. V najnovšej skladbe síce Separ kritiku neskrýva, ale vyjadruje ju len neadresne.  

O videoklip sa postarala dvojica Marko Senderak a Sasha Tomanek. Ide o klasickú „reprezent“ záležitosť, kde si autori skladby pozvali aj svojich najbližších. Sedením pri jednom stole dávajú najavo, že k sebe majú blízko a považujú sa za reálnych priateľov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia