Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2022, 18:30
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Spider-Man: No Way Home si už čoskoro môžeš pozrieť aj v slovenských kinách. Premiéra je naplánovaná na budúci týždeň

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Kinový začiatok roka ako sa patrí!

Po týždňoch neistoty a fanúšikoch, ktorí radšej vycestovali za filmom do Česka, máme dobré správy zo sveta filmov. Spider-Man: No Way Home konečne dorazí aj na Slovensko.

Premiéra je naplánovaná na 20. januára (ak zmeny v opatreniach nespôsobia, že kiná znovu zatvoria) a film bude uvedený v originálnom znení aj so slovenským dabingom. Pripravujú sa aj predpremiéry, no zatiaľ ich dátum nie je pevne stanovený. Vyhláška, ktorá upravuje aj návštevu kín, vyšla len v utorok večer.

Film mal celosvetovú premiéru 16. decembra 2021 a už koncom roka zarobil viac ako miliardu dolárov. Keď sa na recenzie pozrieme bližšie, väčšina z nich sa zhoduje na tom, že je to presne taký film, aký fanúšikovia chceli vidieť. Plný nezabudnuteľných a silných emotívnych momentov a scén, ktoré potešia srdcia všetkých komiksových fanúšikov.

Tešiť sa môžeš aj na skvelú akciu a vynikajúce efekty. Spomínajú sa napríklad počítačmi omladený Alfred Molina (Doctor Octopus) a fantastický Willem Dafoe (Green Goblin) bez omladenia.

Film sme ešte v decembri videli aj my. Ak sa chceš naladiť, prečítaj si našu recenziu, ktorá je kompletne bez spoilerov.

Odporúčané
Videli sme film Spider-Man: No Way Home. Prečo ho musíš vidieť v kine, a to čím skôr? (Článok BEZ spoilerov) Videli sme film Spider-Man: No Way Home. Prečo ho musíš vidieť v kine, a to čím skôr? (Článok BEZ spoilerov) 17. decembra 2021, 10:30

Domov
Zdieľať
Diskusia