Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2022, 19:52
Čas čítania 1:08
Adam Novosad

Je jasné, že Dwayne Johnson berie steroidy, vyhlásil Dan Bilzerian. Na verejnosti je vraj The Rock falošný

Je jasné, že Dwayne Johnson berie steroidy, vyhlásil Dan Bilzerian. Na verejnosti je vraj The Rock falošný
Zdroj: TASR/AP
NEWS DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Dan Bilzerian sa pustil do diskusie o najlepšie platenom hercovi sveta v novom podcaste.

Samozvaný kráľ Instagramu Dan Bilzerian má pocit, že nie je zdravé mať toľko svalov v pokročilom veku, akými sa pýši herec Dwayne Johnson. Bilzerian sa objavil v podcaste More Plates More Dates, v ktorom sa s moderátorom Derekom rozprávali aj o udržiavaní postavy v najlepšej forme po štyridsiatke, informuje SportBible.

„Očividne berie sku**ené steroidy. Je to nezdravé, udržiavať takúto úroveň svalovej hmoty. Skrátka nie je zdravé byť taký veľký,“ skonštatoval Bilzerian, keď sa debata zvrtla na známeho herca.

Aj samotný moderátor Derek, ktorý sa už roky venuje fitnesu, má obavy z toho, čo Johnsonovi hrozí. „Bojím sa o toho chlapa, nie ako blízky priateľ, ale mám pocit, že smeruje k srdcovému infarktu,“ uviedol v diskusii o udržiavaní svalovej hmoty v prípade Johnsona, ktorý už oslávil svoje 49. narodeniny.

Bilzerianovi však nevadí len to, akú extrémnu fitnesovú rutinu Dwayne Johnson udržiava aj v pokročilom veku. Zamyslel sa nad tým, že The Rock je síce najlepšie plateným hercom sveta, ale svoje peniaze si podľa neho nemôže užiť naplno, pretože stále musí na verejnosti hrať postavu, ktorú si rokmi vytvoril.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

„Rešpektujem, čo dokázal, ten chlapík je sku**ené zviera. Je úžasný, charizmatický a pred kamerou vždy pripravený. Je najlepšie platený herec na svete, aj keď si nemyslím, že je najlepším hercom. Ale to, čo sa mi na The Rockovi nepáči, je, že nemám pocit, že si môže dovoliť byť autentický,“ zamyslel sa Bilzerian.

Nerozumie tomu, načo sú Johnsonovi „nekresťanské“ peniaze, s ktorými by mohol kohokoľvek poslať dokelu, keď to urobiť nemôže. „Ja robím, čokoľvek chcem... On nie. Jedine, že by chcel túto svoju postavu hrať navždy. A nemyslím si, že to je to, čo chce,“ zakončil Bilzerian.

Domov
Zdieľať
Diskusia