Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2021, 12:09
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Euphoria 2 bude mať čoskoro premiéru. Zendaya sa v hlavnej úlohe zmieta medzi závislosťou, láskou a stratou

Euphoria 2 bude mať čoskoro premiéru. Zendaya sa v hlavnej úlohe zmieta medzi závislosťou, láskou a stratou
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA
Uložiť Uložené

Časti budú týždeň po týždni pribúdať na HBO.

Zendayu v úlohe Rue Bennett si budeme môcť znovu vychutnať už 9. januára. Druhá séria seriálu Euphoria bude na HBO a nový trailer naznačuje, že nebude o nič slabšia ako prvá.

Vracajú sa všetky postavy z 1. série a tvorcovia rozhodne neplánujú ubrať z nahoty, zo sexu a z krásnych mladých tiel. Zdá sa však, že pribudne násilia a chýbať nebudú ani depresívne momenty. 

V traileri vidíme Rue, ktorá so sebou všade ťahá záhadný kufor. Bojuje so svojou závislosťou a jej láska voči Jules Vaughn (Hunter Schafer) sa prehlbuje. Drogy sa budú brať, predávať, kupovať a niektoré postavy sa podľa traileru dostanú aj do problémov s políciou. 

Euphoria je seriál mladých, seriál, ktorý odzrkadľuje nielen stav súčasnej spoločnosti v USA, ale zaoberá sa aj mladými ľuďmi, ktorí hľadajú cestu v živote a pretĺkajú sa ním.

Prvej sérii fantastického seriálu od HBO sme udelili 8,5 bodu z 10. Chválili sme herecké obsadenie, skvelú réžiu, soundtrack a hlavne témy, ktoré seriál spracoval: sex, drogy, závislosť, rodinné problémy, lásku, vzťahy a duševné problémy. Novej série sa preto nevieme dočkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia