Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2021, 14:06
Čas čítania 0:55
Tímea Krauszová TASR

VIDEO: Polícia načapala skupinu 20 ľudí, ako sa v piatok zabávali v zatvorenom bare na Židovskej ulici v Bratislave

NEWS BRATISLAVA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Napriek opatreniam popíjali spolu v bare. Nechýbali ani drogy.

Skupina 20 mladých ľudí sa v piatok 3. decembra v rozpore s aktuálnymi opatreniami zabávala v podniku na Židovskej ulici v Bratislave. Krátko po jedenástej večer ich tam na základe oznámenia odhalili policajti. Na mieste zadržali aj 18-ročného Ukrajinca, ktorý mal pri sebe drogy. Trestné stíhanie vedie polícia aj voči podniku.

Alkohol a drogy počas lockdownu

Na pomerne dramaticky zostrihanom videu, ktoré polícia zverejnila na Facebooku, postupne vidieť niekoľko ľudí, ktorí sa nechceli vzdať piatkového popíjania v spoločnosti. „V priestoroch suterénu sa nachádzalo 20 osôb, ktoré požívali alkoholické nápoje. Osoby, ktoré nemali prekryté dýchacie cesty, policajtom uviedli, že sa do podniku prišli zabaviť,“ priblížil policajný hovorca Michal Szeiff. Policajti ich ohlásili príslušnému úradu verejného zdravotníctva.

Okrem toho zadržali aj 18-ročného Ukrajinca, ktorý policajtom dobrovoľne vydal dve vrecká s obsahom zelenej sušenej rastliny, podľa jeho slov marihuany, a 15 priehľadných vreciek s tabletami, údajne išlo o extázu.

Odporúčané
REDROOM LABEL spustil prvé techno turné na Slovensku a v Česku. Nadupaný RAVE očakávaj v týchto mestách REDROOM LABEL spustil prvé techno turné na Slovensku a v Česku. Nadupaný RAVE očakávaj v týchto mestách 12. apríla 2024, 14:00

„Muž bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie a zaistené predmety boli odoslané na expertízne skúmanie, ktoré prítomnosť drog potvrdilo. Yurii T. čelí obvineniu z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ doplnil Szeiff.

Voči podniku vedie polícia trestné stíhanie pre porušovanie povinností za krízovej situácie. Podnik sme kontaktovali telefonicky, no muž, ktorý nám zodvihol, povedal, že je to len omyl. Toto telefónne číslo pritom nájdeš na Googli, na webovej stránke podniku aj na ich facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia