Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2021, 11:01
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Trailer: John Cena alias Peacemaker sa pri vraždení spojil s orlom. Zastrelí v mene mieru aj deti?

Trailer: John Cena alias Peacemaker sa pri vraždení spojil s orlom. Zastrelí v mene mieru aj deti?
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY PEACEMAKER
Uložiť Uložené

Člen Suicide Squad sa už o mesiac ukáže vo vlastnom seriáli.

John Cena sa v priebehu tohto roka na plátnach kín v druhej časti Suicide Squad (našu recenziu nájdeš tu) predstavil ako drsný Peacemaker, ktorý v záujme udržania mieru neváha vraždiť.

Fanúšikom herca a bývalého wrestlera určite neušlo, že HBO pripravilo pre jeho postavu sólový spin-off, ktorý sa predstavuje čerstvým trailerom. Seriálový Peacemaker, podobne ako v Suicide Squad, nemá nikdy ďaleko od rozprávania suchých vtipov a rozdávania pästných úderov.

V príbehu tentoraz spoznáme aj Peacemakerovho otca, ktorý je na svojho syna poriadne tvrdý. Aj keď podľa všetkého nemajú práve harmonický vzťah, antihrdina sa mu zverí, že sa mu udržanie mieru aj za cenu vraždenia detí príliš nepozdáva.

Showrunnerom seriálu je James Gunn, scenárista a režisér Suicide Squad a Guardians of the Galaxy. Seriál bude mať podľa filmového portálu Collider dokopy 8 častí, pričom 5 z nich režíroval Gunn.

Okrem Johna Cenu v Peacemakerovi uvidíme hercov ako Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Chris Conrad, Chukwudi Iwuji a ďalších. Premiéra prvej časti bude na HBO Max 13. januára 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia