Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2021, 22:04
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Rihanna pózuje v pyžame vlastnej značky, ktoré odhaľuje speváčkino pozadie

Rihanna pózuje v pyžame vlastnej značky, ktoré odhaľuje speváčkino pozadie
Zdroj: Getty Images/Samir Hussein
MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Nie je však najlacnejšie.

Rihanna na sociálnych sieťach predstavila pyžamo vlastnej značky Savage X Fenty. Speváčka je známa tým, že sa rada prezentuje vo vyzývavých pózach, čím na seba láka pozornosť. Inak tomu nie je ani pri ukážke pyžama s výstrihom na zadku, ktoré zrejme nie je určené na víkendové raňajky s rodinou.

Pyžamový set ďalej pozostáva z modrej kockovanej košele a podprsenky v rovnakej farbe. Najväčší rozruch v sekcii komentárov na Twitteri však vyvolalo nahé speváčkino pozadie.

Mnohí fanúšikovia ocenili hlavne skutočnosť, že speváčka značku prezentuje prostredníctvom svojho tela, čím produktu dodáva sexepíl. V pomere k slovenským platom však ide o relatívne drahý kúsok. Podľa webu Savage X Fenty by ťa pyžamo vyšlo na takmer 52 eur.

I keď sa Rihanna preslávila najmä vďaka svojmu hlasu, v posledných rokoch jej príjmy tvoria predovšetkým značky Fenty Beauty a Savage X Fenty. Forbes ešte začiatkom augusta informoval, že Rihanna sa stala miliardárkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia