Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2021, 18:37
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Vlasto Čepo: Vémola má za sebou ťažké obdobie. Pirát to môže vyhrať (Rozhovor)

REFRESHER MMA
Uložiť Uložené

Do našej Refresher obývačky zavítal MMA bojovník Vlastislav „ElChapo“ Čepo. Okrem iného prezradil aj to, ako vidí dlhoočakávaný zápas Pirát vs Vémola.

 

Vlasta Čepa čaká v Oktagone náročný zápas s Matějom Peňázom, na ktorý sa práve pripravuje. Aj keď má do cieľovej váhy ešte ďaleko a momentálne má takmer 100 kilogramov, tvrdí, že chudnutie pohodlne zvládne a orientuje sa najmä na fyzickú prípravu. V rozhovore pre Refresher hovorí aj o tom, ako vníma svoje pôsobenie v projekte Underground, kde vyhral všetky zápasy. 

S Vlastom Čepom sme sa okrem iného porozprávali aj o novovznikajúcej slovenskej MMA organizácii, na margo ktorej zápasník konštatuje, že je len dobré, keď vzniká konkurenčné prostredie. Zároveň dostanú zápasníci viac priestoru na súťaženie. 

Populárny MMA bojovník okomentoval aj chystaný veľký zápas medzi Karlosom Vémolom a Pirátom. Momentálny šum a naťahovanie o červený a modrý roh v klietke vníma skôr ako snahu o promo. V rozhovore sa dozvieš, komu Vlasto drží palce, či má radšej svoju nástupovku od Moma alebo Vémolovu od Rytmusa, aké je jeho najobľúbenejšie jedlo a prečo si myslí, že ho možno ešte uvidíme v UFC. 

Domov
Zdieľať
Diskusia