Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2021, 14:55
Čas čítania 1:18
Viktor Kniš

Nicholsonová chce pomôcť Ficovi nájsť ukradnutých 50-tisíc eur a zlaté mince. Obracia sa na generálneho prokurátora

NEWS FICO A KALIŇÁK NA CHATE ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Poslanec SaS podal trestné oznámenie na Roberta Fica pre podozrenie, že šéf Smeru nenahlásil spáchanie trestného činu. Aj on chce pomôcť vyšetriť krádež zo Súmračnej.

Robertovi Ficovi ukradli z kancelárie 50-tisíc eur a zlaté mince. Priznal to synovi Tibora Gašpara na chate pri Leviciach, nasnímala ho pri tom skrytá kamera. Keď informáciu Denník N zverejnil, reagovala na ňu europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá sa obracia na generálnu prokuráturu s trestným oznámením, „lebo sa z dôveryhodného zdroja dozvedela o tom, že okradli Roberta Fica.“

„Nemám rada, keď blížia slabým a zraniteľným a bezúhonným. Fica okradli o 50 000 eur a nejaké tie zlaté mince. Nechcel zaťažovať policajtov, lebo tí majú plné ruky práce s vyšetrovaním tej zberby, ktorá sa okolo Fica celé roky krútila. Chudák jeden. Podľa všetkého tak mohol Fico prísť o ročný, možno aj dvojročný plat poslanca. Z čoho žil?“ píše Nicholsonová na Facebooku.

Pridáva sa k nej aj poslanec strany Sloboda a solidarita Ondrej Dostál, ktorý podáva dve trestné oznámenia. Jedno podobné ako Nicholsonová a druhé proti šéfovi Smeru. „Nech sa preverí aj to, či v súvislosti s tou krádežou nebol spáchaný aj trestný čin neoznámenia trestného činu,“ píše Dostál na Facebooku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia