Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2021, 17:15
Čas čítania 1:26
Kamila Šebestová

Minister obrany Naď podáva trestné oznámenie na Kotlebu a Mazureka. Zámerne vraj šíria poplašnú správu

NEWS ĽSNS MARIAN KOTLEBA NÁRODNÁ RADA SR
Uložiť Uložené

Podľa ministra obrany Jaroslava Naďa ide o klamstvá a poškodzovanie mena Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Marian Kotleba spolu s Milanom Mazurekom podľa ministra obrany Jaroslava Naďa klamú a zámerne šíria poplašné správy. Tvrdia totiž, že ministerstvo obrany vytvorilo špeciálny systém na sledovanie nezaočkovaných. Milan Mazurek navyše hovorí, že ide o „moderný koncentračný tábor“. 

Marian Kotleba z ĽSNS vo videu hovorí o tom, že slovenská armáda vyvíja systém MOVIR na to, aby vraj elektronicky stíhala nezaočkovaných.

„Chystá sa tu v spolupráci so slovenskou armádou a vo vojenských priestoroch vývoj akoby elektronického väzenia pre ľudí, ktorí budú do toho väzenia uvrhnutí na základe toho, že sa budú odmietať podriadiť týmto covid opatreniam,“ hovorí Kotleba vo videu, ktoré zverejnil na Youtube. 

Okrem toho tvrdia, že armáda je v pohotovosti a zabezpečuje špeciálny dohľad pre Tatra samit. Ministerstvo obrany na tieto tvrdenia reaguje trestným oznámením. 

„KOTLEBA A MAZUREK KLAMÚ A ZÁMERNE ŠÍRIA POPLAŠNÚ SPRÁVU. AK VIDEO NEODSTRÁNIA A NEOSPRAVEDLNIA SA, PODÁME TRESTNÉ OZNÁMENIE. VŠETKO MÁ SVOJE HRANICE, AJ NAŠA TRPEZLIVOSŤ,“ napísal nahnevaný minister obrany Jaroslav Naď. 

Neskôr však doplnil tento odsek o informáciu, že trestné oznámenie podávajú, aj keď sa Kotleba s Mazurekom ospravedlnia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia