Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2021, 20:00
Čas čítania 1:04
Jakub Paulík

TOP 3 vo štvrtok: Plačková je na slobode, Britney Spears sa zbavila otcovho opatrovníctva a slovenský kňaz vynadal veriacim

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Zuzana Plačková s manželom nejdú do väzby, rozhodol súd.

Zuzana Plačková s manželom sa dostali na slobodu

Zuzana Plačková s partnerom sú podľa NAKA zapletení do obchodu s drogami. Sudca Špecializovaného trestného súdu však dnes rozhodol, že ich nepošle do väzby. Naďalej zostávajú obvinení. Plačková v prvom vyjadrení novinárom odkázala, aby nešikanovali jej rodinu, a bránila sa tým, že na predaj drog nie je odkázaná. Viac informácií sa dočítaš v tomto článku.

Plačková
Zdroj: Instagram/Zuzana Plačková, Kristína Kövešová

Súd otcovi Britney Spears odobral opatrníctvo nad dcérou

Otec Britney Spears už nie je jej opatrovníkom. Speváčka ho dlhodobo obviňovala z toho, že ju kontroluje a bráni jej v mnohých činnostiach. Denník New York Times okrem toho odhalil, že jej otec najal firmu, ktorá Britney Spears sledovala dokonca v spálni. Opatrovníctvo nad dcérou prebral v roku 2008 vzhľadom na jej psychické problémy. Odvtedy spravoval aj jej majetok v hodnote zhruba 60 miliónov dolárov. Viac informácií nájdeš tu.

Britney SpearsJames Spears
Zdroj: TASR/AP, Instagram/Britney Spears

Slovenský kňaz vynadal veriacim

Po Facebooku koluje virálne video, ktoré zachytáva viac ako 3-minútový prejav gréckokatolíckeho kňaza z východu Slovenska. Ten veriacich so zvýšeným hlasom pokarhal za to, že chodia neskoro do kostola a na zastávke ohovárajú ľudí. „Autobus ide o 6.00 a vy už o 5.45 ohovárate pri autobusovej zastávke. Je to normálne? Áno, môžete sa na mňa hnevať, koľko chcete, aspoň budem mať robotu, keď budem rozhrešovať,“ povedal. Záznam z prejavu kňaza videlo už viac ako 60-tisíc ľudí. Viac sa dozvieš tu.

Kňaz.
Kňaz. Zdroj: Facebook/Katka Majerníková

Instagramový post dňa: Nový Gladiátor

Ridley Scott oficiálne potvrdil, že v súčasnosti sa pracuje na scenári k novému Gladiátorovi. Režisér sa najbližšie pustí do filmu o Napoleonovi, kde si zahrá aj Joaquin Phoenix, no hneď nato plánuje natočiť pokračovanie oscarového Gladiátora. Príbeh druhej časti je momentálne neznámy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Domov
Zdieľať
Diskusia