Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. septembra 2021, 17:41
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

VIDEO: Kňaz z východu Slovenska nakričal na veriacich. Meškajú vraj do kostola a ohovárajú ľudí

NEWS KŇAZ
Uložiť Uložené

V kostole sa museli poriadne zapotiť.

Gréckokatolícky kňaz sa minulú sobotu oprel do veriacich, ktorým povedal, že meškajú na bohoslužby, ale stíhajú na zastávke ohovárať ľudí. „Co vam pare? Prepáčte teraz, o 6.00 je liturgia a vy idete o 6.10 na službu? Však je neplatná!“ vyčítal veriacim v kostole na videu a stále zvyšoval hlas.

„Autobus ide o 06.00 a vy už o 5.45 ohovárate pri autobusovej zastávke. Je to normálne? Áno, môžete sa na mňa hnevať, koľko chcete, aspoň budem mať robotu, keď budem rozhrešovať,“ povedal ďalej veriacim.

Počas viac ako 3-minútového videa v kostole nepočuť nikoho okrem farára, ktorý zjavne všetkých uzemnil. K záveru záznamu nezabudol dodať, že keď vláda počas jesene možno znova zavrie kostoly, aby sa ľudia nezabudli potom sťažovať.

Virálne video na Facebooku doposiaľ videlo už vyše 60 000 používateľov. Viacerí si prejav farára pochvaľovali, no niektorí, tvrdili, že bol príliš tvrdý.

Domov
Zdieľať
Diskusia