Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2021, 10:26
Čas čítania 0:52
Ema Stanovská

Finálne víťazstvo pre Britney: súd jej otcovi Jamiemu Spearsovi odobral opatrovníctvo a kontrolu nad 60-miliónovým majetkom

NEWS BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Po týždňoch na súdoch sa popová hviezda dočkala.

Súd v Los Angeles v stredu Jamiemu Spearsovi, otcovi speváčky Britney Spears, odobral opatrovníctvo nad jeho dcérou. Spears tak s okamžitou platnosťou stratil nárok na kontrolu nad jej majetkom, ktorý má hodnotu približne 60 miliónov dolárov. Informovali o tom portály Guardian a BBC.

Otec popstar počas pojednávania povedal, že „neexistuje adekvátny dôvod“ na ukončenie opatrovníctva a že je „neustálym terčom neoprávnených útokov“. Zástupca speváčky Mathew Rosengart s tým však nesúhlasil a na súde povedal, že jeho „toxická prítomnosť“ má na jeho dcéru zlý vplyv.

britney spears
Zdroj: Wikimedia/hnkkk/na voľné použitie

Proces urýchlilo odhalenie denníka New York Times, podľa ktorého Spears najal firmu, ktorá speváčku sledovala v jej spálni, kontrolovala jej elektronickú komunikáciu aj priateľov. Spearsa nahradil dočasný opatrovník, čo je podľa sudkyne Brendy Pennyovej „v najlepšom záujme“ speváčky.

Britney po rozsudku zverejnila na Instagrame video, ako letí vrtuľníkom. V komentároch jej ľudia gratulujú a píšu jej, aby „letela slobodne ako vták“.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Spears začiatkom roka 2008 prevzal opatrovníctvo nad svojou dcérou pre jej psychické problémy. Britney svojho otca obvinila, že kontroluje všetko, čo hovorí a robí, núti ju brať lieky, vystupovať proti jej vôli a nedovolí jej vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa. Podľa jej slov na súde ju rodina zneužívala, nútila ju pracovať a znemožňovala jej žiť normálny život. Na základe toho vznikol na Netflixe aj nový dokument Britney vs. Spears.

Domov
Zdieľať
Diskusia