Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2021, 16:37
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Prvé slová Plačkovej na slobode: Nie sme odkázaní na predaj drog, nešikanujte našu rodinu

Prvé slová Plačkovej na slobode: Nie sme odkázaní na predaj drog, nešikanujte našu rodinu
Zdroj: so súhlasom Zuzany Plačkovej
OSOBNOSTI ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Obvinení z drogovej trestnej činnosti sú naďalej.

Zuzana Plačková po odchode zo Špecializovaného trestného súdu novinárom povedala, že sa cíti byť nevinná a nie je odkázaná na to, aby predávala drogy. Novinárov vyzvala, aby nešikanovali jej rodinu. 

Dodala, že na viac otázok odpovedať nebude a vyjadrí sa na Instagrame. Nebola ochotná odpovedať na otázku, aký má vzťah s Petrom Šokom, o ktorom sa v uznesení o vznesení obvinenia píše ako o spojke s údajným drogovým biznisom. 

Zuzana Plačková a jej manžel René Strausz nepôjdu do väzby, informuje TV JOJ a Tv Markíza. Rozhodol o tom sudca Špecializovaného trestného súdu. Rozhodnutie nie je právoplatné, je možné sa voči nemu odvolať na Najvyššom súde. 

Dôvodom prepustenia spomínanej dvojice bolo „konštatovanie sudcu pre prípravné konanie o neexistencii dôkazov, ktoré by preukazovali dôvodné podozrenie, že sa títo obvinení dopustili skutku, za ktorý im bolo vznesené obvinenie“.

Domov
Zdieľať
Diskusia