Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2021, 9:51
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Vedela Jankovská, že si po ňu príde NAKA? Informácie zo sledovania vraj vynášal známy policajt, ktorý svedčil aj proti Lučanskému

NEWS MONIKA JANKOVSKÁ
Uložiť Uložené

Aktuality informujú, že NAKA sa zaoberá vyšetrovaním únikov zo spisov.

Monika Jankovská vraj od bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika vedela, že si po ňu príde NAKA, informujú Aktuality.

Bývalú štátnu tajomníčku a nominantku strany Smer-SD zobrali policajti ešte na jar 2020, pretože bola podozrivá z korupcie v súdnictve. Neskôr sa k páchaniu trestnej činnosti priznala, ale skutky opísala inak ako vyšetrovateľ. Vo viacerých prípadoch opísala korupciu v justícii tak, že s ňou nič nemala spoločné. Medzičasom ju prepustili z väzby na slobodu a obžalovali ju v kauze Fatima. Momentálne ju vyšetrujú na slobode. 

Jankovská
Zdroj: TASR/Milan Podmaník

NAKA v súvislosti s vyzradením informácií o chystaných akciách vedie trestné stíhanie vo veci, nikoho teda zatiaľ neobvinili. Jankovskej advokát podľa Aktualít tvrdí, že nemá informácie o tom, či vopred vedela o zadržaní, pretože ju predtým nezastupoval.  

Domov
Zdieľať
Diskusia