Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2021, 12:12
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Keď k tebe príde na návštevu, ale nemáš ani poháre na víno a začneš ju obchytkávať. Naked Bananas mapujú typy hostí

NEWS NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Nevyžiadaných návštev máme mnohí viac, ako by bolo zdravé. Či už je to exekútor, alebo starí rodičia, či dlhoročný kamarát, ktorý sa nevie správať.

Youtuberi z Naked Bananas zostávajú najaktívnejším zoskupením, ktoré baví divákov na známej videoplatforme. Väčšina ich rovesníkov výrazne ubrala na tempe, prípadne radikálne zmenili obsah, čo vytvára pre túto trojicu ešte viac priestoru.

Tentoraz si chalani posvietili na typy ľudí na návšteve a známe stereotypy už tradične zahnali do extrémov v snahe pobaviť, ale zároveň vytvoriť príležitosť, aby sa divák do situácie vcítil. 

Či už sú to starí rodičia na návšteve, alebo kamoš, ktorý sa u teba cíti ako doma – minimálne v jednej z týchto situácií sa nájde azda každý. 

Naked Bananas pracujú na budovaní charakterov postáv, ktoré vytvorili, zároveň prichádzajú s ďalšími. Dôkazom, že ich práca sa teší úspechu, sú najmä čísla pozretí a rýchlosť, akou sa dokážu umiestniť na najvrchnejších priečkach trendov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia