Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. júla 2021, 8:37
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Separ a Kali spravili bašavel v rómskej osade. Rapujú do čardášov

HUDBA KALI SEPAR
Uložiť Uložené

Peter Pann pripravil svojim dvom kamarátom netradičnú hudobnú produkciu, ktorá sa bude uchádzať o titul letného hitu.

Separ a Kali sú dlhodobo nielen rapovými kolegami, ale aj kamarátmi, ktorí spolu pred pandémiou trávili veľa času na koncertoch, keď im bukingy spojili cesty.

Teraz sa po dlhom čase objavujú aj na spoločnej skladbe, a to vďaka Petrovi Pannovi, ktorý im pripravil netradičnú hudobnú produkciu pripomínajúcu charakteristické rómske tóny. Chalani si s touto výzvou poradili a výsledkom je ďalšia letná záležitosť, ktorá sa bude uchádzať o titul najväčšieho hitu na teplé dni. Aj fanúšikovia ju v komentároch okamžite začali porovnávať s Egovou Pumpou.

Ako už býva zvykom, dočkali sme sa aj videoklipu – tentoraz jednoduchej záležitosti z rómskej osady, o ktorú sa postaral Dušan Krajčovič. V prípade raperov je zároveň pozoruhodné, že so svojou hudbou prichádzajú aj k marginalizovaným skupinám, ktoré navyše dokážu ich tvorbu patrične oceniť. 

Odporúčané
VIDEO: MMA zápasník zbil návštevníka baru. Policajtom povedal, že sa bál a konal v sebaobrane VIDEO: MMA zápasník zbil návštevníka baru. Policajtom povedal, že sa bál a konal v sebaobrane 4. júla 2021, 13:59

Kali už čoskoro vydá sólový album, ktorý nahral v posledných mesiacoch, Separ pracoval na albume DMS. Novinka s názvom Stroj je teda len malou ochutnávkou toho, na čo sa ešte môžu fanúšikovia tešiť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia