Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2021, 6:25
Čas čítania 0:49
Richard Bonde

Hackerská skupina Anonymous zverejnila varovné video pre Elona Muska. Vraj je to „narcistický pracháč, ktorému ide o pozornosť“

NEWS ELON MUSK
Uložiť Uložené

Vo videu tvrdia, že ich má „očakávať“.

Hackerská skupina Anonymous zverejnila video, v ktorom varuje miliardára Elona Muska, CEO spoločností Tesla Motors, SpaceX, NeuraLink a ďalších, že práve našiel svojho súpera. Podľa nich je to „narcistický pracháč, ktorému ide len o pozornosť“.

Odporúčané
Elon Musk zdvihol cenu erotickej kryptomeny o 350 percent. Môže za to tweet so sexuálnym podtónom Elon Musk zdvihol cenu erotickej kryptomeny o 350 percent. Môže za to tweet so sexuálnym podtónom 6. júna 2021, 12:53

Postava vo videu tvrdí, že Musk si užíval jednu z najúžasnejších možných reputácií, pretože presvedčil svet, že budúcnosť s elektrickými autami a so skúmaním vesmíru bude krásna.

V poslednom čase sa však vraj verejná mienka o jeho osobe začína meniť a ľudia sa naňho začínajú pozerať ako na „narcistického pracháča“, ktorý v skutočnosti kašle na ľudstvo, len sa snaží upútať pozornosť.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Youtube/Anonymous

Hackerská skupina poznamenala, že okrem toho, že Musk sa predčasne nazval „dobyvateľom Marsu“, sa dokonca namiesto svojho poslania zachrániť svet orientuje viac na svoj osobný rast a spasiteľský komplex než na skutočné svetové problémy.

Podľa skupiny je takisto jediným riaditeľom spoločností na svete, ktorý si získal svoje kultové postavenie písaním „stupídnych príspevkov a trollovaním používateľov“. Podľa slov skupiny Anonymous takýmito príspevkami zlikvidoval sny bežných ľudí, ktorých koniec koncov aj tak evidentne zanedbáva.

Odporúčané
Elon Musk chcel Teslu predať Apple za 60 miliárd dolárov. Tim Cook odmietol, ale dnes má automobilka hodnotu 650 miliárd Elon Musk chcel Teslu predať Apple za 60 miliárd dolárov. Tim Cook odmietol, ale dnes má automobilka hodnotu 650 miliárd 23. decembra 2020, 22:21

Postava vo videu napokon uviedla: „Možno si myslíš, že si najmúdrejší na svete, ale teraz si si našiel svojho súpera. Sme légia. Očakávaj nás.“ V súčasnosti je ťažké povedať, čo to môže pre Muska, jeho spoločnosti alebo pre svet znamenať.

Domov
Zdieľať
Diskusia