Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2021, 20:06
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Minister Mičovský vedel o vzťahu Černákovej pravej ruky s nominantkou OĽaNO, ktorú obvinili z korupcie

NEWS OĽANO
Uložiť Uložené

Aj to je jeden z dôvodov, prečo dnes podal minister pôdohospodárstva demisiu.

Ján Mičovský dnes povedal, že v pondelok sa vzdá funkcie. Z postu ministra pôdohospodárstva odstupuje pre pochybnosti súvisiace s dianím na Slovenskom pozemkovom fonde, kde nominoval šéfku Gabrielu Bartošovú.

Priznal tiež, že ešte pred jej vymenovaním mal informáciu o tom, že Bartošová mala vzťah s bývalou pravou rukou Mikuláša Černáka – Milošom Kaštanom. Ten si v súčasnosti odpykáva trest za účasť na 6 vraždách, upozorňuje TV Markíza. Mičovský dodal, že s Bartošovou súhlasil, pretože mu kolegovia z OĽaNO poradili, že by mohla úrad vyčistiť od korupcie. 

Odporúčané
V žltých a oranžových okresoch Slovenska už môžu byť koncerty „na stojáka“. Toto sú základné podmienky V žltých a oranžových okresoch Slovenska už môžu byť koncerty „na stojáka“. Toto sú základné podmienky 25. mája 2021, 16:17

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal v piatok na Špecializovaný trestný súd v Pezinku návrh na väzobné stíhanie v prípade siedmich obvinených osôb. Ide o osoby, ktoré Národná kriminálna agentúra zadržala v stredu v súvislosti s korupciou na SPF v rámci akcií Latifundista a Feudál.

Domov
Zdieľať
Diskusia