Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2021, 15:29
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

„Mne sa chce kadiť,“ kričal cez videohovor v živom vysielaní ČT syn českého politika. Pobavil moderátorku aj divákov

„Mne sa chce kadiť,“ kričal cez videohovor v živom vysielaní ČT syn českého politika. Pobavil moderátorku aj divákov
Zdroj: Úřad vlády ČR
ZAUJÍMAVOSTI VTIPNÉ MOMENTY
Uložiť Uložené

Kanál ČT24 sa nechtiac postaral divákom o zábavu.

Námestník českého ministra zahraničia pre riadenie právnej a konzulárnej sekcie Martin Smolek sa pre spravodajský kanál ČT24 vyjadroval k situácii s covidovým pasom. Európska únia plánuje pre členské štáty zaviesť spoločný doklad, vďaka ktorému budeme môcť voľne cestovať.

Odporúčané
Keď vypukol koronavírus, Tomáš nechtiac uviazol na odľahlom exotickom ostrove Tonga. Z 15 dní sa stalo 8 mesiacov (Rozhovor) Keď vypukol koronavírus, Tomáš nechtiac uviazol na odľahlom exotickom ostrove Tonga. Z 15 dní sa stalo 8 mesiacov (Rozhovor) 19. mája 2021, 9:30

Niektoré štáty by však chceli prísť so spoločným certifikátom ešte skôr. V tejto súvislosti sa u nás a v Česku spomína pas pre krajiny Vyšehradskej štvorky.

Smolek sa v televízii moderátorke pokúšal vysvetliť, či má takýto pas v súčasnosti ešte zmysel, keďže o mesiac začne platiť celoeurópske potvrdenie, no jeho slová neustále prerušoval malý syn, ktorý potreboval ísť na veľkú potrebu.

Domov
Zdieľať
Diskusia