Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2021, 21:06
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Robert Burian zremixoval hit Mariky Gombitovej. Ako naň reagovala známa speváčka?

HUDBA MARIKA GOMBITOVÁ
Uložiť Uložené

Gombitová neskrývala radosť.

Slovenský DJ a producent Robert Burian na Youtube zverejnil zremixovanú verziu známej skladby V období dažďa od Mariky Gombitovej. „Veľmi sa teším remixu svojej pesničky V období dažďa, ktorý sa fantasticky podaril Robovi Burianovi. Verím, že vás v týchto ťažkých časoch poteší,“ napísala na Facebooku známa speváčka.

Podporu formou tlieskajúcich emotikonov jej pod komentár vyjadril aj hudobný kolega Miro Žbirka. „Posielame pozitívnu vec, pretože už len také časy nás čakajú,“ dodal k jej slovám Burian. 

„Veľmi sa teším. Je to pre mňa obrovská pocta a cítim sa neskutočne vďačný za to, že som dostal oficiálny súhlas spraviť remix pre takú legendu, akou Marika Gombitová bezpochyby je,“ vyjadril sa ďalej. Ich spoločnú skladbu na sociálnej sieti promoval už koncom apríla. Pieseň V období dažďa pochádza z Gombitovej albumu Ateliér duše z roku 1987, text k nej napísal Kamil Peteraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia