Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2021, 9:06
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Gleb nechce zlato ani limuzíny, vráťte mu peniaze. Počúvaj jeho Noc v opere

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Gleb vydáva novinku s názvom Noc v opere, v závere klipu budeš počuť aj krátky freestyle.

Gleb počas pandémie nezaháľal a pracoval na novej hudbe, ktorú bude postupne vydávať, keďže sa uvoľňujú opatrenia a už čoskoro by sme sa mohli vrátiť aj na koncerty. Kultúrny semafor však nepustí, a tak si budeme musieť minimálne niekoľko týždňov počkať. Zatiaľ máš čas naučiť sa text novej skladby s názvom Noc v opere, ktorú Gleb vydáva už tradične aj s videoklipom.

Noc v opere je temnou a zároveň už tradične aj úprimnou výpoveďou, ktorou autor reaguje aj na kritiku, ktorej sa mu z času na čas od fanúšikov dostáva.

Gleb už niekoľko týždňov nie je členom vydavateľstva F*CK THEM a zatiaľ sa zdá, že nové pôsobisko si nehľadá. Skladby vydáva na vlastnom youtubovom kanáli, čím sa zároveň odlišuje od niektorých svojich kolegov, ktorí zostali na Yakshovej platforme. 

Odporúčané
Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 30. apríla 2021, 14:39

Pri Glebovi zostali aj najbližší ľudia: o hudobnú produkciu sa už tradične postaral Komander Ground a o klip zasa Saymon. V úplnom závere budeš mať možnosť počuť aj krátky freestyle. K tejto disciplíne má Gleb prirodzene blízko.

Domov
Zdieľať
Diskusia