Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. apríla 2021, 9:42
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Marcelo nenastúpi v odvete Ligy majstrov proti Chelsea, lebo musí dávať pozor vo volebnej miestnosti

Marcelo nenastúpi v odvete Ligy majstrov proti Chelsea, lebo musí dávať pozor vo volebnej miestnosti
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Macelo si bude musieť splniť svoje občianske povinnosti vo voľbách.

Futbalista Realu Madrid Marcelo pravdepodobne nebude môcť nastúpiť v odvetnom zápase Ligy majstrov proti Chelsea, pretože si musí splniť občiansku povinnosť a zúčastniť sa na voľbách ako člen komisie. Marcelo má španielsky pas, a tak sa ho podobne ako každého iného občana týka povinnosť dozorovať voľby v prípade, že ho miestna komisia vyberie. 

Zápas Chelsea a Realu Madrid sa uskutoční 5. mája, teda deň po voľbách. Jeho tím však odlieta už o deň skôr, a tak to Marcelo nestihne. 

Odporúčané
Superliga zomrela skôr, ako sa začala. Za miliardy eur sa z nej nikdy nemalo vypadávať, ale odmietli ju fanúšikovia aj majstri Superliga zomrela skôr, ako sa začala. Za miliardy eur sa z nej nikdy nemalo vypadávať, ale odmietli ju fanúšikovia aj majstri 21. apríla 2021, 16:01

Podľa španielskeho portálu El Mundo futbalový veľkoklub žiadal pre svojho hráča udelenie výnimky. Ústredná volebná komisia na to nevidí dôvod, pretože voľby sa nekonajú v deň zápasu. Žiadosť preto zamietla ako nedôvodnú a Marcelo bude musieť sedieť v komisii v čase, keď jeho tím bude odlietať do Londýna na dôležitý zápas. Marcelo sa ku skupine nemôže pripojiť ani neskôr vzhľadom na epidemiologické pravidlá v Británii. 

Prvý semifinálový zápas medzi Chelsea a Realom Madrid sa skončil nerozhodne 1 : 1.

Marcelo
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia