Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2021, 8:44
Čas čítania 1:03
Daniel Mikolášik

Víchrica poriadne potrápila Bratislavu a okolie. Padali stromy, ktoré ničili autá, hasiči zasahovali 22-krát

NEWS BRATISLAVA VÍCHRICA
Uložiť Uložené

Silný vietor skomplikoval aj električkovú dopravu.

Bratislava v pondelok vo večerných hodinách zápasila so silným nárazovým vetrom, ktorý na viacerých miestach spôsobil pád stromov, konárov či autonehodu. Strom podľa bratislavskej polície spadol na vozidlo na križovatke ulíc Einsteinova a Dolnozemská v bratislavskej Petržalke.

Vodička, ktorá bola v tom čase v aute, utrpela ľahké zranenia. Spadnutý strom poškodil v hlavnom meste aj bránu vozovne Jurajov dvor. Električky preto majú komplikovaný výjazd.

Odporúčané
Extrémna zmena počasia: Počas niekoľkých hodín sa ochladilo o takmer 20 °C. V bratislavskom kraji zasahujú hasiči Extrémna zmena počasia: Počas niekoľkých hodín sa ochladilo o takmer 20 °C. V bratislavskom kraji zasahujú hasiči 12. apríla 2021, 20:44

„K pádu stromu a následnému poškodeniu vozidla došlo aj v okrese Bratislava II, kde na jednom z parkovísk na ulici Na križovatkách padol hrubší konár na zaparkované motorové vozidlo. V tomto prípade k zraneniu osôb nedošlo,“ informovala bratislavská polícia.

Následky silného vetra odstraňovali na viacerých miestach v Bratislave a Bratislavskom kraji. Hasiči mali pre silný vietor od pondelka od 18.00 h už 22 výjazdov. Situácia bola najvážnejšia v Bratislavskom kraji, kde bola ich pomoc potrebná pri 18 udalostiach.

Domov
Zdieľať
Diskusia