Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2021, 11:35
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Jasminu Alagič znechutil vlastný manžel Rytmus aj komička Simona: Drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou skočil na dno

Jasminu Alagič znechutil vlastný manžel Rytmus aj komička Simona: Drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou skočil na dno
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS JASMINA ALAGIČ RYTMUS SIMONA SALÁTOVÁ
Uložiť Uložené

Konflikt medzi komičkou a raperom vyvrcholil vyjadrením Rytmusovej manželky Jasminy Alagič.

Z debaty v relácii Silná zostava na RTVS vznikla nová kauza, ktorá rezonuje v slovenských médiách. Komička Simona Salátová v televízii kritizovala Dominiku Cibulkovú za dovolenku na Maldivách, čo sa nepáčilo Rytmusovi. Raper na Instagrame napísal, že nechápe, prečo by niekto musel zo solidarity zostávať doma napriek pandémii.

Odporúčané
Rytmus naložil komičke Simone po tom, čo kritizovala Cibulkovú za jej výlet do exotiky. Vysmieva sa jej aj za postavu Rytmus naložil komičke Simone po tom, čo kritizovala Cibulkovú za jej výlet do exotiky. Vysmieva sa jej aj za postavu 21. marca 2021, 20:29

Konflikt medzi Rytmusom a Simonou teraz okomentovala manželka známeho rapera Jasmina Alagič Vrbovská. Na Instagrame napísala, že si nechce pripadať ako triedna učiteľka, ale svoj názor povie. „Milá Simona, svojím vystupovaním ste v mojich očiach vykopali priemerné dno, drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou doň veselo skočil a ešte sa tešil, že v ňom si,“ naložila komičke aj manželovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia